Kiemelt Hírek 2018. július 19.

Kiborult A Tanár című sorozatból kitett színésznő

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 19.
Úgy érzi kettétörték a karrierjét.

Távozik a női főszerepet alakító színésznő, Ubrankovics Júlia az RTL Klub A Tanár című sorozatából, mivel a kereskedelmi csatorna illetékesei úgy gondolják, nem hozza azokat az elvárásokat, amelyeket a széria készítésénél fontosnak tartanának.

Ezzel kapcsolatban azonban a színésznő kifakadt, hiszen külön ezért jött haza Los Angelesből, és sem a stábtól sem a rajongóktól nem kapott negatív kritikát, annak ellenére, hogy a főszereplő Nagy Ervin a lapnak korábban azt nyilatkozta, hogy nem tud együtt játszani Júliával.

Soha nem volt ellentétem senkivel. Sem Ervin, sem a rendező nem szólt, hogy gondjuk lenne velem, pedig három hónapig össze voltunk zárva a forgatáson. Megdöbbentem a csatorna és Ervin nyilatkozatán. Úgy gondolom, a színjátszás egy szakma, az érzelmeket el kell játszani, még akkor is, ha nem kedveljük a partnert. Nem szabadna úgy működnie, hogy ha gond van, berendelek egy nekem tetsző kollégát. Nem tartom szakmai indoknak, hogy nem működött köztünk a kémia

– nyilatkozta elkeseredetten a művésznő, aki a sorozat miatt minden más kérését lemondta.

 Megtörték a karrierem, és itt maradtam munka nélkül. Most keresgélhetek, gondolkodhatok, hogy mi legyen velem októberig. Az fáj a legjobban, hogy a hátam mögött döntöttek. Azt ígérték, ha a nézettségi adatok jók lesznek, megyünk tovább, most pedig itt tartunk. Előfordul ilyen helyzet, hogy mást akarnak a szerepre, de ezt lehetett volna tisztességesebben is kezelni – jelentette ki.

 

Keresés az oldalon