Öngyilkos lett a 3+2 együttes zenésze

Startlap - Startlap
A megdöbbentő hírt a zenekar vezetője mondta el. Heti bulvárösszefoglaló.

Öngyilkos lett a 3+2 együttes zenésze

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a legendás 3+2 mulatós zenekar billentyűse, Vojnić Tunić Zsolt. Részletek.  

Bereczki Zoltán elárulta, mi tette tönkre a házasságukat Szinetár Dórával

Miközben kívülről úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van, karrierje szárnyalt felfelé, visszatekintve gyakorlatilag azt mondja, az életéért küzdött 15-20 évvel ezelőtt. Bereczki Zoltán Palik Lászlónak mesélt előző házasságának problémáiról, és arról, hogyan tették tönkre őket Szinetár Dórával a hírnévből fakadó feszültségek. Interjú.

Az RTL Klub mutatja be a vígjáték-sorozatot, amiben Volodimir Zelenszkij korábban szerepelt

MTI/AP/Ukrán elnöki sajtóhivatal

Volodomir Zelenszkijről tudvalevő, hogy színészként is tevékenykedett korábban, 2016-ban például A nép szolgája című vígjáték-sorozatban alakított egy középiskolai tanárt. Részletek

A Keresztanyu több jelenetét is ki kellett vágni az orosz-ukrán háború miatt

Az RTL Klub állítása szerint az ukrán-magyar határ melletti képzeletbeli községben játszódó sorozat nézettsége az orosz invázió ellenére is stabil, a forgatóköny egyes részein viszont változtatni kellett. Bővebben.

Az RTL Klub elnézést kért Ördög Nórától, aki szerint méltatlanul bántak vele, amikor terhes lett

Elárulta, miért igazolt a konkurenciához, nyíltan mesélt önértékelési problémáiról, és még arról is, hogy miért reklámozzák gyerekeikkel a saját márkás termékeiket. Ördög Nóra a Partizán vendége volt, a történet fordulata pedig, hogy ahogyan az elhangzott kínos vádakra az RTL Klub reagált.

Nem helyreigazítást szeretnénk kérni az elhangzottak miatt, sokkal inkább elnézést

– közölte az RTL. A teljes interjút itt lehet megtekinteni, ide kattintva pedig a válaszként érkező közleményt olvashatod.

Istenes Bence új műsorral kerül ismét képernyőre

Nem sokáig tartott az év eleji szabadság, amit az El Caminóval indított, máris kiderült, hogy Istenes Bence egy vadonatúj show arca lesz, amelynek műsorvezetőjét illetően egy ideje már folytak a találgatások. További információkért katt ide.

Rácz-Gyuricza Dóra: Olyan szomorú világban élünk, ahol minél kisebb méretű vagy, annál jobb

Az enigmatikus hangulatú megjegyzés a terhesség során felszedett plusz kilókra vonatkozik, amely téma kapcsán Rácz Jenő felesége nem először igyekszik a kismamák védelmére kelni. Gyuricza Dóra várandósságával kapcsolatos élményeiért és gondolataiért ide kell kattintani.

Balázs Klári és Korda György megfenyegették zaklatóikat: “Arccal, névvel és az írásaikból a legszebbeket fogom nyilvánosságra hozni, hogy mindenki lássa”

MTI/Balogh Zoltán

A házaspár azt mondja, az ügy három éve tart, egy egész esettanulmányra elég bizonyítékot gyűjtöttek, és bíróságra mennek, mert már nem bírják tovább. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

100 milliós vagyoni hátrány okozása miatt kell bíróság elé állnia a Barátok közt producerének

Kalamár Tamás és két társa ellen tavaly emelt vádat az ügyészség, mivel Köbli-Sík Viktória azt állítja, ellopták tőle regényét, és egyben saját életét az RTL Klub egyik sorozatához. A producer szerint a vád “teljesen alaptalan”. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Megvan az ukrán hadsereg új főparancsnoka

képcím

Retró kvíz: felismered a magyar sztárokat fiatalként?

képcím

"Egy kezemen meg tudnám számolni azokat, akik nem a híres embert...