Mazsit hibáztatja fia haláláért Berki Krisztián édesanyja

Startlap - Startlap
"Az anyósom pontosan tudja, a fia miért halt meg, és nem hiszem, hogy ennek az oka én lennék" - közölte Berki Renáta, és azt is elmondta, miért haragszik rá szerinte valójában Mayer Júlia. Bulvárösszefoglaló

Mazsit hibáztatja fia haláláért Berki Krisztián édesanyja

Súlyos vádakkal illette az elhunyt férjét gyászoló Berki Renátát anyósa a Tények kamerái előtt. Mayer Júlia gyakorlatilag azt állítja, Mazsi miatt halt meg gyermeke, de Hódi Pamelának is jutott a kritikákból. Berki Krisztián özvegye szerint anyósának egészen más problémája van vele igazából. Részletek.

Majka a Sztárban sztár leszekben: “Remélem, az én gyerekem inkább a Barcelonában focizik, mint hogy idejöjjön majomkodni”

Miután Tóth Gabi érzelmesen kifejtette, milyen büszkeség lehet egy szülő számára látni a tehetséges gyermekét a tévében, nem várt válasz érkezett Majkától. Íme a rövid jelenet.

Lakatos Márk csúnyán nekiment Majkának: “Gyermekeid édesanyja, Dundika vajon mit szól ehhez?”

A nagy mobilvécés Azahriah-botrány folytatásának újabb állomásához érkeztünk el, amelynek során – ha valaki nem emlékezne – az akkor még kevéssé ismert előadóművészt videóra vették, ahogy megcsalja barátnőjét. Majka védelmébe vette kollégáját, aki szerinte egyenesen tapsot érdemel, viszont Lakatos Márknak is akadt néhány tanulságos hozzászólása az ügyhöz.

Solti Ádám: A gyerekemmel egyelőre azért nem tudom tartani a kapcsolatot, mert az édesanyjával nem tudok együttműködni

Pontosan tudom, hogy apám áll ‘a neve elhallgatását kérő, a család egy közeli barátja’ illetve az ‘utcán járókelő szemtanú’ mögé burkolózó megszólalások mögött és, hogy ezzel az a célja, hogy minél tovább életben tartsa a botrányt.

A Barátok közt egykori szereplője “minden ellenérzésével szembe menve”, “először és utoljára” reagált a házasságtöréséből származó gyermekével kapcsolatos hírekre. Solti Ádám szerint a sajtóban több valótlanság jelent meg, amelynek egyik fő oka a kisfiú saját nagyapja, aki unokája kárára hajszolja a reflektorfényt. Bővebben.

Itt vannak az első hivatalos felvételek Jennifer Lopez és Ben Affleck hetedhét országra szóló lagzijáról

Gotham/GC Images

A Las Vegas-i kápolnában szűk körben lezavart esküvő után nem sokkal sor került egy rendes lakodalomra is, ahol a szekrényből gyorsan előkapott ruhák helyett már Ralph Laurent viselt a menyasszony, a közönség hófehérbe öltözött, és a helyszínt is finoman szólva nagyobb körültekintéssel választották meg, mint az első alkalommal. Nyilván senkit sem fog meglepni, hogy Lopez és Affleck mindketten tökéletesen néztek ki, de az már talán annál inkább érdekes, hogy az egyik legszebb fénykép mégis Ben Affleckről és édesanyjáról készült. Galéria.

Láng Zsuzsa Albert Györgyiről: “Amikor ezzel szembesült, akkor húzott bele az ivásba” 

A tehetséges televíziós már több mint egy évtizede, 2008 októberében, alig 44 évesen hunyt el. A szakemberek szerint a gyógyszerek megvonása, barátai szerint pedig a terhességért vívott lehetetlen harca is hozzájárulhatott halálához. Bővebben.

Gombos Edina kis híján egymilliót költött kutyájára az állatorvosnál

Sokan nem is gondolnák, hogy mennyire sokkolóak a költségek, ha sürgős beavatkozásra van szüksége a kedvencünknek az Egyesült Államokban

– kezdi történetét a tengerentúlra emigrált rádiós, aki aztán tételes listával bizonyítja, hogy egyáltalán nem nehéz összehozni a milliós számlát, ami miatt az USA-ban már az állatok számára is érdemes egészségbiztosítást kötni. Videó.

Ismét különköltözik Tücsi és férje

A magyar válogatott Sofron István végül úgy döntött, megéri távol lenni a családjától, és újabb szerződést kötött a csíkszeredai jégkorong csapattal. Felesége, Tücsi tavaly többször nyilatkozott arról, mennyire megterhelő számára a távkapcsolat. Részletek.

Házasodna a gazda: Beatrix kiborult, amikor Alfonz gazda közölte vele, hogy nem pont ő az ideálja

Az első randevúra főként mély dekoltázzsal készülő versenyzőnek önbizalomért nem kell a szomszédba mennie, és roppant határozott választ adott, amikor Alfonz kifejtette róla a véleményét. Videó.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. megható fotóval ünnepelték 20 éve tartó töretlen szerelmüket

KMazur/WireImage

A kilencvenes években az egyik legfontosabb sztárpárnak számító Gellar és Prinze Jr. rácáfoltak a hollywoodi hagyományokra, és nem csupán azzal, hogy nem lett válás a boldogító igenből. Buffy, a vámpírok réme és a tinifilmek egykori szívtiprója a mai napig kéz a kézben jelennek meg a hivatalos eseményeken, és évfordulójuk alkalmából egyik legnagyobb ellendrukkerüknek, Howard Sternnek is üzentek. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

(Címlapkép: TV2)

Ez is érdekelhet

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...

képcím

Véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...