Kiemelt Hírek 2018. július 17.

Az RTL Klub kirúgta A tanár című sorozata főszereplőjét

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 17.
A csatorna nem sokkal a második szezon forgatásának kezdete előtt vált meg Ubrankovics Júliától.

Nagy sikere volt az RTL Klub A tanár című sorozatának, melynek első évadát a kritikusok és a közönség is szerette. A csatorna szerint 690 ezres nézettséget produkált az első szezon, amely csúcsnak számít. Az utolsó rész május végén ment le, de ezzel nem állt le a sorozat, hamarosan ugyanis elkezdik a második évad forgatását.

Csakhogy lesz egy óriási változás, mégpedig az, hogy Ubrankovics Júlia, a női főszereplő már nem lesz látható benne, mivel az RTL Klub kirúgta – írja az Index. A színésznő egyébként kizárólag a sorozat miatt tért haza az Egyesült Államokból, s mivel a csatorna kérte, hogy vegyen részt a promócióban, semmilyen munkát nem vállalt októberig.

Ubrankovics Júlia gyakran a saját költségén repült haza a sorozat miatt, ráadásul azt mondja, nem volt éppen korrekt az elválás. Szakmai indoklás nem volt, sőt a csatorna elégedett volt a színésznő munkájával.

Az RTL Klub a megkeresésre még azt sem ismerte el, hogy a sorozatnak lesz-e egyáltalán második évada – az Index szerint július 23-án kezdik el a forgatást –, helyette inkább más csatornákat, műsorokat ajánlottak a sajtó figyelmébe.

Keresés az oldalon