Joshi Bharat elárult magáról egy zavarbaejtően kivételes életrajzi adalékot

A műsorvezető jó eséllyel pályázhatna a legbizarrabb munkák képzeletbeli listájára első budapesti állásával.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-01-23 17:58

Fotó: YouTube/ LifeTv

Anno eredetileg Jean-Claude Van Damme számára szánták a Predátor szerepét John McTiernan remekművében, de sajnos végül elvették tőle a lehetőséget, és helyette Kevin Peter Hallt érte a szerencse, hogy Kalifornia állam leendő kormányzójának földönkívüli ellensége lehessen egy vaskos maszk alatt úgy, hogy közben soha ne lássuk az arcát.

Joshi Bharattól viszont senki sem vette el élete szerepét, ami az ő esetében leginkább nekünk szerencse, így ugyanis elolvashattuk a Borsban, hogy az indiai bábművész “pályafutása kezdetén milyen megtiszteltetésnek érezte”, hogy Ő VOLT SÜSÜ FARKA.

Annak idején ösztöndíjjal jöttem Magyarországra. Négy éves bábszínészképző tanfolyamra jártam. Aprócska fogaskerék voltam a gépezetben. Elmentem nézelődni a Bábszínházba, hogy megnézzem hogyan készül el egy darab. Nem nagyon tudtam magyarul, ezért csak apró szerepet kaptam: én voltam Süsü farka. Az akkori kollégáim közül ma is sokan viccelődnek ezzel. (…) Később persze komolyabb feladatokat is rám bíztak, a rendezőtől, Szabó Attilától. A Kicsi és Nagy című tíz részes sorozatban már főszerepet kaptam, én voltam a Kicsi. Aztán nem csak színészként, de rendező–asszisztensként is dolgoztam, egészen 1993–ig. Aztán már kevés volt a lehetőség, és inkább más vizekre eveztem

– közölte Joshi Bharat.