Dobó Kata 25 évvel ezelőtti, ikonikus ruhájában jelent meg

Startlap - Startlap
A 48 éves Dobó mintha semmit sem változott volna 23 éves kora óta, amikor megkapta A miniszter félrelép főszerepét. Vasárnap délelőtti bulvárösszefoglaló.

Dobó Kata 25 évvel ezelőtti, ikonikus ruhájában jelent meg

A színésznő két napon belül tudta meg, hogy megkapta élete első főszerepét (A miniszter félrelép), és azt, hogy felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Dobó Kata elővette filmbéli, híres ruháját, és egy rövid írással emlékezett vissza. Íme a bejegyzés.

“Úgy rúgták ki, hogy a lába sem érte a földet” – kulisszatitkok a legendás Heti Hetesről

A több mint 15 éven át futó közéleti műsor 2016-ban került le végleg a képernyőről. Ebben a cikkben vendégszereplőkkel, durva kivágott jelenetekkel, kulisszák mögötti alkoholizálással, és Csiszár Jenő elképesztő kéréseivel nosztalgiáznak.

Baranyi László: Nagy csibész voltam

A Família Kft. 95 éves nagypapája évtizedeken át jógázott, súlyzózott, 70 évesen még szaltózott, de örök ifjúságát a jó géneknek és családja humorának tudja be. Baranyi László, aki tavaly még súlyos egészségügyi problémákkal küzdött, kedélyesen mesélt a színfalak mögötti és háborús történeteiről. Bővebben.

Mennyit tudsz a csokoládéról? Kvíz

Nagyon kevés olyan ember van, aki nem szereti a csokit, de vajon tudod, mit eszel, amikor egy tábla fehér csokiba harapsz, vagy éppen a híres, csokoládéval kapcsolatos filmekről is mind hallottál már? Hétvégi fejtörőnkben ezúttal a csokoládét vettük górcső alá. Részletek.

Vilmos herceg meglepő karrierrel kecsegtetik

Richard Stonehouse/Getty Images

Barbara Broccoli és Michael Wilson a minap a Buckingham-palotában a brit birodalom legmagasabb rendű kitüntetését vehették át a hercegtől. A két filmes felfigyelt Vilmos képességeire, amelyek által ő volna a “tökéletes jelölt” egy feladatra, csak sajnos “nagyon elfoglalt”. Ha kíváncsi vagy, miről van szó, akkor itt folytasd az olvasást.

Berki Mazsi sorozatot indít “testi és lelki utazásáról”

Berki Krisztián özvegye a YouTube-on jelentkezett be héthónapos kislányával, akivel egy egzotikus helyszínre ment, és egy különleges táborba készül. Berki Renáta az utazástól, amelyet néhai férjével együtt terveztek, nagy lelki átalakulást vár. Videó.

Joshi Bharat fél évig se bírta a nagy visszavonulását: “Érzem, hogy még lehet adni értékeset, értelmeset, szórakoztatót”

Miután február közepén bejelentette, hogy végleg maga mögött hagyja a nyilvános szerepléseket, máris a visszatérését tervezi. Joshi Bharat rögtön be is ült Palik László műsorába, ahol terveiről beszélt. Bővebben.

“Elképesztően tehetséges” – így élnek most Barack Obama lányai

Sasha és Malia Obama 8 és 11 évesek voltak 2009-ben, abban az évben, amikor édesapjuk az Egyesült Államok elnökévé vált. Barack Obama és családja nyolc éven át éltek a Fehér Házban, Michelle Obamának köszönhetően azonban a két lány nagyon tudatos nevelést kapott: 

nem babákat nevelek, hanem valódi embereket, akiknek meg kell állniuk a helyüket a világban

– fogalmazott édesanyjuk. Malia ma már 23, Sasha pedig 20 éves, és édesanyjuk vágyainak megfelelően mindketten sikeres, felnőtt életet élnek. Részletek.

Kate Middleton katonai egyenruhát húzott a brit hadsereg katonáival

Vilmos herceg után feleségéről is érkezett egy remek hír. A hercegné a Fegyveres Erők Napjának alkalmából húzott rendhagyó szettet, és méltatta a szigetország hadseregének munkáját. Galéria.

Tudod kik a világsztárok híres szülei? Kvíz

Neilson Barnard/Getty Images

Ismét egy kvíz, ismét népszerű témáról: erre a linkre kattintva híres művészek nevét kell megfejteni szüleik fotója, illetve néhány információ alapján.

(Címlapkép: Sajtóklub/RTL2)

Ez is érdekelhet

képcím

Kapócs Zsóka végre megmutatta gyermeke apját

képcím

Mi az egyes országok hivatalos nyelve? Kvíz

képcím

Hajdú Pétert kitessékelték a Szigeten az RTL VIP-részlegéből