Kiemelt Hírek 2018. március 02.

Jó hírek érkeztek a félárván maradt hajdúszoboszlói hármas ikrekről!

Startlap Kiemelt Hírek 2018. március 02.
És az apuka is állja a sarat.

Tamás és párja, Letti december közepén lett három ikergyermek szülője. Az anyuka azonban a szülést követően néhány órán belül meghalt az ún. HELLP-szindróma súlyos, vérzéses tüneteibe. Az egész ország összefogott a picikért, a Tündérkör Alapítvány közreműködésével több tízmillió forintot sikerült összegyűjteni a számukra.

Az alapítvány vállalta a félárván maradt babák és édesapjuk ügyét, ők jelentették be most az örömhírt, hogy az ikrek mindannyian nagyon jól vannak. “Mira, Léna és Milán jól van. Alig pár hete, hogy kint vannak a kórházból, de súlyuk a normálisnak megfelelően gyarapszik. Esznek, isznak és hatalmasakat alszanak, étvágyuk is fenomenális” – számolt be a gyerekek állapotáról a civishir.hu a szervezet közleménye alapján.

A közleményből az is kiderül, hogy a kicsik gondozásában mindkét család nagy szerepet vállal, hatalmas odaadással segítik az édesapát. Tamás jelenleg telekvásárláson is gondolkozik, még nem döntötte el, hogy építkezik inkább vagy házat vesz. “Az apuka állja a sarat, a kicsik pedig nőnek!” – summázta a helyzetet a Tündérkör Alapítvány.

Címlapkép: Tündérkör Alapítvány

Keresés az oldalon