Kiemelt Hírek 2017. december 21.

45 millió forint gyűlt össze a félárva hármas ikreknek - Hihetetlen megkereséseket kap az apa

Startlap Kiemelt Hírek 2017. december 21.
Fábián Tamás még el sem gondolkozott az összegen.

Mint korábban megírtuk, példátlan összefogás tapasztalható az emberek részéről a hajdúszoboszlói hármas ikrek támogatásával kapcsolatban.

Az édesanyjukat a születésük után elveszítő Léna, Mira és Milán megsegítésére gyűjtés indult, amelyet a Tündérkör Alapítvány kezdeményezett.

Az alapítvány elnöke elmondta, a kezdeti 3 milliós célhoz képest az ikreknek eddig 45 millió forint gyűlt össze, az adományok pedig az ország minden tájáról érkeztek – írja a Bors.

A rendkívül sikeres adománygyűjtő-akció hatására ugyanakkor máris megjelentek a család körül a rosszakarók is.

– Kaptam bizonyos megkereséseket, de nem olyan ügyben, hogy adjak kölcsön. Hanem olyan ajánlatokkal kerestek meg, hogy majd felvet a pénz. De azt mondom, nem engem, hanem a gyerekeimet veti majd fel – csúnya szóval – a pénz. Ez a pénz nem az enyém, Fábián Tamásé, hanem a kicsiké – mondta a Borsnak az apuka, aki szándékai szerint az összegyűlt összeget kizárólag az ikrekre költi majd.

– Rosszakarók és irigyek is akadnak sajnos, akik szerint nyerészkedni szeretnék a pénzből. De még csak el sem gondolkoztam eddig a kapott összegen – vallotta be Tamás.

 

A címlapkép illusztráció (Thinkstock)

Keresés az oldalon