Hírességek bizarr szépségtippjei: madárürülék, ragasztószalag, méhlepény

Startlap - Startlap
A-listás sztárok fedték fel rendkívül különös szépségápolási titkaikat.

Angelina Jolie 42 évéhez és gyerekeihez képest igen jó formában van. Ezt részben a kaviárnak köszönheti, amit magára kent szülése után, hogy így szabaduljon meg striáitól.

 

Fotó: Desiree Navarro/WireImage

Catherine-Zeta Jones eperrel fehéríti a fogait. Ez igazából annyira nem is fura dolog, sokan csinálják, hiszen az eperben lévő almasav tényleg segít eltűntetni a felszíni elszíneződéseket.

 

Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Goop

Gwyneth Paltrow a méhcsípésre esküszik. Ez egy létező, ősi gyógymód, apiterápiának hívják. Jót tesz a bőrhibáknak, hegeknek, de azért azt is beismeri a színésznő, hogy nagyon fáj. Olyasmi ez, mint az akupunktúra, csak tűk helyett fullánkokkal.

 

Fotó: Daniel Zuchnik/WireImage

Blake Lively édesanyjától tanult egy szokatlan praktikát: érdemes majonézt kenni a hajunk aljára mielőtt megmossuk, így nem szárad ki annyira a vége.

 

Fotó: Steve Granitz/WireImage

Lady Gagának egészen különleges elképzelései vannak a sminklemosásról. Az énekesnő gyakran ragasztószalaggal távolítja el a festéket magáról. De vajon miért?

 

Fotó: Mary Clavering/Young Hollywood/Getty Images

A Victoria’s Secret modellje, Alessandra Ambrosio nyílt láng segítségével szabadul meg töredezett hajvégeitől. Ez az úgynevezett velaterápia, brazíliából indult és már néhány itthoni fodrászatban is elérhető szolgáltatás.

Fotó: Steve Granitz/WireImage

Mariah Carey a műtéteket is nagyon szereti, de a mentolt is. Utóbbit szájfényébe cseppenti, kihasználván annak vérkeringés serkentő hatását. Az eredmény (elvileg) telt, vörös ajak.

 

Fotó: Lester Cohen/WireImage

Sandra Bullock végbélkenőccsel tűnteti el a szeme alatti táskákat. Igen, azzal.

 

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Eva Longoria imádja a méhlepény tartalmú krémeket. Ezek a rendkívül drága készítmények állítólag csodát tesznek a bőrrel.

 

Fotó: John Lamparski/Getty Images

Demi Moore elárulta, hogy “magasan képzett orvosi piócákat” használ. Ezek a kedves állatok eltávolítják a felgyülemlett méreganyagokat a színésznő szerint.

 

Fotó: Paul Archuleta/Getty Images

Teri Hatcher egy üveg vörösbort szokott fürdővizébe önteni, véleménye szerint ugyanis a szőlőben lévő anyagok táplálják és puhítják bőrét. Ezte a képet egyébként tavaly csinálták a Született feleségek színésznőjéről egy pókerversenyen, és a rendezvényen készült összes többi fotón is pont ugyanilyen furán áll az arca. Ez valószínűleg nem a vörösbornak, hanem inkább némi botoxnak köszönhető.

Fotó: JP Yim/Getty Images

Gondolkozott már azon, vajon mitől ilyen makulátlan Victoria Beckham bőre? Nos, madárszartól. Az egykori Spice Girls lelkes rajongója a hagyományos japán gésa arckezeléseknek, amihez tisztító hatása miatt szárnyasok ürülékét használják.

 

Fotó: Dan Kitwood/Getty Images

Lily Allen többször küzdött súlyproblémákkal. Igen nagy gondot okozhatott neki az evés, ő ugyanis a hipnoterápiát választotta a szokásos diéta helyett, hogy még csak ne is vágyakozzon tiltott falatok után.

 

Fotó: Paul Archuleta/FilmMagic

Debra Messing kígyómérget ken ráncaira. Egész pontosan egy Kate Sommerville márkájú arckrémről van szó, a benne lévő kígyóméreg pedig segít ellazítani az izmokat, afféle gyengédebb botox kezelésként is felfogható.

 

Fotó: Michael Tran/FilmMagic

Jennifer Lopeznek még hipnoterapeuta sem kell, csak egy grapefruit. Ezt 15 percen át kell szaglászni, hogy eltűnjön a fánkok iránti kínzo vágy. Állítólag.

Forrás: Glamour, Címlapkép: Samir Hussein/WireImage

Ez is érdekelhet

képcím

Bikinis képet posztolt Détár Enikő: "Nincs filter és nincs retus"

képcím

Szabó Zsófi interjút adott: "Kifelé már évek óta nem mutattam,...

képcím

Mennyit tudsz a budai Vár különleges titkairól? Kvíz