Navracsics közölte, hogy Tóth Gabi kórházba került, majd az énekesnő is bejelentkezett

Startlap - Startlap
Tóth Gabi péntek délután már igyekezett megnyugtatni a rajongóit. Ugyanakkor azt írta, megterhelő volt számára az elmúlt időszak, változtatnia kell a következő hónapokban. Bulvárösszefoglaló.

Navracsics közölte, hogy Tóth Gabi kórházba került, majd az énekesnő is bejelentkezett

Péntek délután lett volna jelenése Tóth Gabinak a tapolcai művelődési központban, ahol Navracsics Tibor közreműködésével készült volna vele beszélgetés. Ám a miniszter a Facebook-oldalán tudatta, hogy az énekesnő kórházba került, ezért az esemény elmarad. Akkor még nem lehetett tudni, hogy mi történt Gabival, de később maga az énekesnő adott hírt az állapotáról. Innen kiderül, hogy van most.

Lakatos Márk Mészáros Lőrincként üzent “Andinak”

A stylist a maga módján kommentálta, hogy jövőre jelentősen megnő a koncesszióba adott autópályák használati díja. A felvételt itt nézheted meg.

Így értesült Harry herceg II. Erzsébet haláláról

Fotó: Rasid Necati Aslim / AFP

Láthatóan kiült a szomorúság Harry herceg arcára, aki néhány órával azután ért II. Erzsébet skóciai birtokára, miután a királynő szeptember 8-án elhunyt. Egy bennfentes szerint a királyi család tagjai és az udvari alkalmazottak közül senki nem hívta fel Harry-t, hogy közölje vele az megrendítő hírt. Az forrás azt is elmondta, hogyan jutott végül a tudomására, hogy elhunyt a nagymamája. Részletek.

Zorán ezért mondta le a koncertjét az utolsó pillanatban

Derült égből villámcsapásként érte a rajongókat, hogy Zorán a minap az utolsó pillanatban lemondta a koncertjét. Az okokat nem részletezték, ám most kiderült, hogy miért volt szükség a hirtelen változtatásra. Innen megtudhatod.

Itt az első hivatalos közös fotó L.L. Juniorról és Dárdai Blankáról

Hetek óta lázban tartja az internetet, hogy vajon tényleg összejött-e L.L. Junior és a majdnem 20 évvel fiatalabb Dárdai Blanka. Vége a találgatásoknak, egy friss fotó most felfedi a valóságot. Ide kattints.

Bikinis képet posztolt a lassan 50 éves Gwyneth Paltrow – Csak úgy ragyog!

Fotó: Patrick T. FALLON / AFP

A színésznő a képhez kapcsolódóan arról is mesélt, hogy milyen a testéhez és önmagához fűződő viszonya az ötödik X. közeledtével. Részletek.

Csodás képek készültek Pierce Brosnanről és fiairól

Nem esett messze az alma a fájától: közösen állt modellt fiaival Pierce a Brosnan a GQ magazinban. A színész fiai arról is meséltek, milyen volt egy híres édesapjuk mellett felnőni. Itt elolvashatod.

Új lakók érkeznek a Nyerő Páros villába

A Nyerő Páros első kiesője Madár Veronika és a párja, Richárd, akik egyetlen voksot sem kaptak a szimpátiaszavazáson. A játék azonban nem áll meg a kieséssel: a lakók egy levélből megtudták, hogy hamarosan nő a létszám, ugyanis egy újabb pár érkezik a villába. Részletek.

Kiss Endi: Szeretnék megtanulni angolul és meg kéne csinálnom a jogsit

52 éves lett a Hooligans frontembere. Ennek apropóján készített vele interjút a Bors. A zenész elárulta, tízévente ünnepel nagy bulival, volt olyan születésnapja, amelyen hatszázan voltak. Beszélt többek között a koráról, hogy miként tud megbarátkozni az idő múlásával, illetve a jövőbeli terveibe is beavat ebben a cikkben.

Címlapfotó: TV2

Ez is érdekelhet

képcím

Utazási irodát alapítottak Mészáros Lőrincék

képcím

Londonba érkezett Harry herceg, a királyi család tagjai nyilvános...

képcím

Várkonyi Andrea: A férjem érzelmi intelligenciáját tanítani...