Gryllus Dorka babát vár – itt az első fotó a várandós, 47 éves színésznőről

Startlap - Startlap
A szülők őszre várják a babát, akinek már a neme is kiderült, sőt a nevét is elárulták. Bulvárösszefoglaló.

Gryllus Dorka 47 évesen újra terhes, itt az első pocakos fotó a színésznőről

Határtalan a boldogság Gryllus Dorkánál és Simon Kornélnál, 9 év várakozás után érkezik Soma kistestvére. A szülők őszre várják a babát, akinek már a neme is kiderült, sőt a nevét is elárulták. A fotóért és további információkért ide kattints.

Magas, sportos férfi lehet Rogán-Gaál Cecília új párja

Az egykori politikusfeleség az Instagramon tett közzé egy több mint érdekes fotót. Ha te is látni akarod, jogi okokból kettőt kell kattintanod, de megéri a fáradságot. Ide kattints először.  

Szakított Hódi Pamela és vőlegénye, Tóth Bence

Úgy néz ki, véget ért  az Ázsia Expressz 2. sztárjának, Hódi Pamelának és vőlegényének, Tóth Bencének a kapcsolata. A focista már el is költözött közös albérletükből. Ebből a cikkből a szakítás feltételezett okát is megismerheted.

Itt a legtöbbet káromkodó színészek listája

Többek között a Complex számolt be egy friss kutatásról, ami azt számolgatta, hogy melyik hollywoodi karakter káromkodott a legtöbbet a filmjeiben. Összeszámolták elvileg az összes csúnya szót. A csúcstartónál ezer szóra összesen 376 káromkodás jutott. A listát itt találod.

Először beszél az abortuszokról Harsányi Levente

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Az 50 éves műsorvezetőnek több, fiatalkori kapcsolatából is születhetett volna gyereke. Végül mégsem így történt. Harsányi ebben a cikkben először nevezi meg azt a két okot, ami miatt az abortusz mellett döntöttek korábbi párjaival. Részletek.

Elmarad Kocsis Dénesék esküvője, nehéz szívvel hozták meg a döntést

Nagy változást hozott a sztárpár életébe a karantén. A részleteket itt találod.

Kylie Jenner megmutatta striáit, a rajongók imádják érte

Bár mi nem mernénk megesküdni, hogy direkt volt, a rajongók azonban meg vannak győződve arról, hogy Kylie Jenner szándékosan mutatta meg mellén a striáit. A videót itt nézheted meg.

Csősz Boglárka szerint egy nő akkor is veszélynek van kitéve, ha „nem szép”

Ez a gondolat valahol Megyeri Csilla „rusnyább társaink”-féle örökbecsűje alatt foglalhatja el méltó helyét. Ha kíváncsi vagy, milyen veszélyek leselkednek a „szép” és a „nem szép” nőkre egyaránt, erre a linkre kattints.

ByeAlex húga bekerült a brit Vogue-ba

Alig, hogy Hunyadi Donatella bekerült az olasz Vogue magazinba, most egy újabb magyar vonatkozásról tudunk beszámolni a magazin és Magyarország kapcsán. A részletekért ide kattints.

Sürgősségi eljárásban válna idősebb férjétől

Marc Piasecki/GC Images

A 33 éves Mary-Kate Olsen azt akarja, hogy mihamarabb elválasszák az 50 éves Olivier Sarkozy-től. A sietségnek meglepően prózai oka van, amiről ez a cikk számol be.

Ez is érdekelhet

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...

képcím

Puskás-Dallos Boginak olyan végzettsége lesz, amiről sosem...