Kiszel Tünde lánya bekerült az olasz Vogue magazinba, gyönyörű a fotó

Hunyadi Donatella évek óta próbálkozik a modellkedéssel, de erre azért nem számítottunk. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-05-13 13:42

Forrás: TV2 Magyarország

Kiszel Tünde lánya bekerült az olasz Vogue magazinba, gyönyörű a fotó

Hunyadi Donatella évek óta próbálkozik a modellkedéssel, amivel kapcsolatban édesanyja amikor csak lehet, büszkélkedik. Ezúttal nyomós oka volt rá, hiszen Donatella a leghíresebb divatlapig jutott és csodaszép képet lőttek róla a fotósok. Íme.

Zárt körű temetést kapott Szilágyi István, Tóth Andi támogatta az özvegyet 

A május 3-án elhunyt színművésztől a 17. kerületi református templomban búcsúztak el szerettei. Talán meglepő, hogy Tóth Andi is jelen volt, sőt ő támogatta Szilágyi István özvegyét az eseményen, de az énekesnő jó okkal vett részt a szertartáson. Fotók és további részletek itt.

Gombos Edina irtó cuki videót közölt arról, ahogy férje a gyerekeik fogát mossa

Gombos Edina és férje, Alberto évekkel ezelőtt költöztek ki a gyerekekkel együtt Floridába, ahonnan visszajönni eszük ágába sincs, de szorgosan közvetítik családi életüket a magyar közönség felé. Ez a videó azonban, amelyen Alberto a gyerekek fogát mossa, és nem kevés ellenállásba ütközik, tényleg kivéltelesen aranyosra sikerült.

Zámbó Jimmy nagy titka: kiderült, mi történt az elveszettnek hitt dalaival

A 42 évesen elhunyt Zámbó Jimmynek máig léteznek kiadatlan, sosem hallott felvételei. Ebből a cikkből kiderül, hova kerültek a kincset érő anyagok, és hallhatják-e őket valaha a rajongók.

Lana Del Rey egy másik ember az ikonikus sminkje nélkül

Fotó: Astrid Stawiarz/Getty Images for H&M

Lana Del Rey új fotóján a lenövését szerette volna prezentálni: mivel fodrászai a járvány miatt nem dolgoznak, kényszerből visszaszőkült. De ez az, amit utoljára veszünk észre a képen, ugyanis Del Rey nemcsak a hajszínétől, hanem a védjegyévé vált erős sminkjétől is megszabadult, amitől gyakorlatilag átváltozott egy másik emberré. Íme a fénykép.

Zséda olyan szexi fotót posztolt, hogy többen kiakadtak, Ada bikiniben mutatta meg, hogyan csalnak az Instán a fotókkal, Rogán Cecília viszont inkább nyakig begombolkozott

A legtöbben dicsérték, de néhány kommentelő közönségesnek titulálta a visszafogottságáról ismert Zséda legfrissebb fotóját. Az énekesnő a legutóbbi videóklipjét promózza a képpel, amelyet itt tudsz megnézni. Ha ide kattintasz, akkor belenézhetsz Pintér Ada, Rogán Cecília és Weisz Fanni Instagramjába is. Pintér is nekivetkőzött, de egészen más célból: a Németországba távozott műsorvezető a közösségi oldalak trükkjeinek leleplezése érdekében indított hadjárata újabb állomásáról van szó. Ada bikinibe bújva mutatja meg magát például hurkás hassal és nélküle, amit nem retussal tüntet el, csak kicsit változtat a pózonRogán Antal egykori asszonykája ugyanakkor jó alaposan felöltözött, mert megjött az eső és a hideg, Weisz Fanni pedig azt tárta a világ elé, hogyan festene kék szemekkel (elég jól). 

Vitray Tamás roppant nagyvonalú volt Kállai Borival

Ebben a cikkben  Vitray Tamás és Kállai Bori szomszédja nyilatkozik a válás részleteiről.

“A tehetség meg a jellem ritkán jár nálunk kéz a kézben” – Pindroch Csaba is megszólalt az Artisjus-botrányról

A nagy vihart kavaró szociális támogatási ügyben Majka és Lovasi András után újabb ismert szereplők mondtak véleményt: Pindroch Csaba és Kembe Sorel szólaltak meg. Részletek itt.

A szingliségén kesergő Molnár Niki Köllő Babett segítségével listát írt a tökéletes férfi tulajdonságairól

Molnár Niki rendszeresen azon szomorodik a Feleségek luxuskivitelben kamerái előtt, hogy már egy éve nincsen senkije. Az ügyét Köllő Babett karolta fel: az ő javaslatára egy listán foglalták össze, hogy mire vágyik egy férfiban Molnár. Ha érdekel a lista, akkor ezt a cikket olvasd el.

Natalie Portman sose csinál ilyet, de most mégis megosztott egy intim hangulatú, közös fotót a gyerekeiről

Fotó: Tibrina Hobson/WireImage)

Natalie Portman nem mutogatja a gyerekeit, és most is főleg egy tarkót és egy fél arcot kapunk, de még ez is ritka látványnak számít a színésznő részéről. Szóval egyrészt ezért érdemes megnézni ezt a képet, mert töredékesen, de szemrevételezhetők Portman gyerekei, másrészt meg azért, mert a fotó egy megható momentumot örökít meg.

Mai nap hírei

Választási csalást gyanít Magyar Bálint

168.hu7 órája

Sokan megbánták, hogy elektromos autót vettek – 5-ből 1 lecseréli

bitcoinbazis.hu9 órája

Súlyos bejelentést tett Gulyás Gergely: magyarok millióinak augusztusig fennmaradnak a korlátozások

penzcentrum.hu10 órája

Padlóra küldte a vakcinagyártókat a Biden-kormány bejelentése

vg.hu11 órája

Újabb fordulat az uniós vakcinabotrányában

demokrata.hu12 órája

Elhúzott a kormánypárt a baloldal mellett

hirado.hu12 órája

Ők Bujtor István gyerekei: Balázs édesapja kiköpött mása

femcafe.hu12 órája

A letartóztatás óta a poklok poklát éli át Fekete Dávid

metropol.hu16 órája