Farkasházi Rékának fenékdublőre van

Ez Hollywoodban bevett szokás. Nagy Ervin viszont a saját hátsóját tárja a világ elé az új sorozatban.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-04-24 09:22

A Bors szúrta ki, hogy az RTL Klub új sorozatában, a A Tanárban szereplő tangás fenék mintha nem Farkasházi Rékához tartozna. A csatorna megerősítette a lap felételezését, így kiderült, hogy a Barátok közt egykori Kertész Mónikája dublőrt használt a jelenethez.

“Nincs ebben semmi furcsaság, a dublőr egy bevett szokás itthon, Hollywoodban és a világ minden más pontján is. Azokat a jeleneteket, ahol nincs szükség a színész arcára, és csak egyes testrészeit mutatjuk, szinte mindenkor dublőrrel forgatjuk. De nemcsak a popsira, ez vonatkozik a kézre, a lábra, a mellre, mindenre” – magyarázta Kovács Dániel Richárd, a sorozat rendezője, aki azt is igyekezett leszögezni, hogy Farkasházi Réka alfele tökéletes, nem az ő testének hiányosságai miatt alkalmaztak egy külön feneket a produkcióhoz.

Arra a kérdésre, hogy akkor miért van szükség dublőrre, ezt válaszolták: “Sokkal egyszerűbb így forgatni. Bruce Willist sem használják egy olyan jelenetre, ahol arc nélkül csak annyit látni, hogy kinyit egy dobozt. Ezeket a felvételeket egy másodlagos stáb csinálja, mialatt a színész foglalkozhat a nagyobb jelenetek forgatásával” – árulta el Kovács. Nagy Ervin egyébként saját tomporával mutatkozik a jelenetben, állítólag az ő esete azért más, mert az csak egy snitt volt, amihez nem kellett dublőr.

“Már a megkeresésnél kiderül, hogy egy színésznél, színésznőnél mi fér bele. Vállal-e szexjelenetet, meztelenkedést, mik a határai. Rékának semmi baja nem volt azzal, hogy fehérneműben mutatjuk, de ez egy teljesen külön beállítás volt, amivel végeztünk addigra, mire ő beért” – mondja a rendező.

Címlapkép: Instagram

Mai nap hírei

Vizsgálódik az Európai Bizottság, miután egy civil szervezet azért bukta a pályázatát, mert nem igazolta, kap-e támogatást külföldről

444.hu5 órája

Jelentős enyhülés kezdődik

koponyeg.hu5 órája

A Ford fejlesztésével nem fog bepárásodni a szélvédőnk

autopro.hu7 órája

11 ország, ahol még mindig nincs koronavírus

napmintnap.com9 órája

Gólrekorddal jutott tovább a magyar férfi kézilabda-válogatott az egyiptomi vb-n

168ora.hu10 órája

Híres párok, akik között nagy a korkülönbség: de őket ez kicsit sem érdekli

joy.hu10 órája

Trump fia megkérte Elon Muskot, hogy dobjon össze egy közösségi oldalt

digitalhungary.hu10 órája

Mi történik 20 év után a napelemekkel?

alternativenergia.hu11 órája