Kitalálod, hol találhatók ezek a világhírű nevezetességek? Kvíz

Startlap - Startlap
Hétvégi fejtörőnkben olyan látnivalókat mutatunk, amelyeket mindenkinek ismernie kell, 10-ből 10 pontot elérni azonban nem feltétlenül lesz egyszerű. Vasárnap délelőtti hírösszefoglaló.

Kitalálod, hol találhatók ezek a világhírű nevezetességek? Kvíz

Vasárnapi kvízünkben ezúttal csupa olyan nevezetességet mutatunk, amelyeket mindenkinek ismernie kell, ha máshonnan nem, akkor a filmekből biztosan. De vajon azt is tudod, melyik híres esemény vagy épület melyik városban van? Erre a linkre kattintva próbára teheted tudásodat.

Shane Tusup és Szabó Zsófi újra összejöttek? Különös fotó jelent meg a neten, Szabó Zsófi édesanyja is kommentelt

Miután heves vitáikról és szakításukról adtak hírt a bulvárlapok, az úszóedző szombat este megosztott egy olyan felvételt, amit nehéz volna másként értelmezni, mint békülésük jelenként. Főleg, hogy a hozzászólók között Szabó Zsófi édesanyja is felbukkant, és egy szívecskékkel megtűzdelt üzenetet írt. Részletek.

Hajdú Péter is üzent Curtisnek: “Attika, remélem, rendbe jössz”

A hétvégén jelentették be, hogy Majka és Curtis ismét külön utakon folytatja a munkát. Hajdú Péteren kívül több más híresség is megszólalt az üggyel kapcsolatban. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Fluor Tomi: Remélem, jó nagy per lesz az Opitz Barbi sztorijából

Opitz Barbara a napokban közleményben jelentette be, hogy egy róla készült “privát videót” hozott nyilvánosságra volt barátja. Fluor Tomi elmondta, mit gondol az esetről. Részletek.

Az 50 éves Sofia Vergara születésnapi fényképén nehéz eldönteni, ki töltötte be a fél évszázadot, ő vagy 29 éves unokahúga

Sofia Vergara 20 évvel ezelőtt. (Fotó: Kevin Mazur Archive 1/WireImage)

A Modern család színésznője családi körben ünnepelte kerek évfordulóját. A szűk körű eseményről megjelent fényképek erősen zavarba ejtőek, tekintve, hogy Vergara továbbra is értelmezhetetlenül fiatalnak tűnik. Galéria.

Hevesi Kriszta igen, ruhái viszont nem érkeztek meg Mallorcára

Magyarország leghíresebb szexuálpszichológusa megtalálta a jó oldalát annak, hogy a légitársaság még mindig nem kerítette elő a bőröndjét a nyaralásra. Hevesi Kriszta vakációzó fotóját és elveszett bőröndjének történetét ebben a cikkben találod.

Kállay-Saunders András reagált a botrányos vádakra: nem őt dobták ki a szórakozóhelyről

Olvasói bejelentés alapján írták meg, hogy az énekes és barátai egy budai vendéglátóhelyen erősen ittasan durva incidensbe keveredtek. Kállay-Saunders az állítások egy részét elismerte, ugyanakkor kiderült, hogy nem egészen úgy történtek az események, ahogyan az a sajtóban megjelent. További információkért katt ide.

Így nézett ki Farkasházi Réka több mint 20 évvel ezelőtt a tévéképernyőn

Az immár háromgyermekes családanyaként élő színésznőt 22 évvel ezelőtt még mindenki Kertész Mónikaként ismerte a Barátok közt című sorozatnak köszönhetően. Bővebben.

Fördős Zé apja akarata ellenére lett szakács

Fördős Lajos és fia A Konyhafőnök 9. évadában az RTL Klubon. (Fotó: RTL Klub/Sajtóklub)

Fördős Lajos már A Konyhafőnökben is szerepelt fiával, akivel a közös munka kapcsán elárulták: eleinte éppen az édesapa séf karrierje miatt tűnt úgy, hogy Zé nem követheti őt a pályán. Bővebben.

(Címlapkép: Bettmann/Contributor/Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: Palkovics, Liu fivérek - Tudod, hogy mi történt velük?

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal