Anyukája talált rá Babicsek Bernátra: "Tiszta korom volt az egész kis feje"

Startlap - Startlap
Egy olajos serpenyő okozhatta a 41 éves színész halálát. Babicsek Bernát édesanyja elmondta, mi történt január elsején. Bulvárösszefoglaló.

Anyukája talált rá Babicsek Bernátra: “Tiszta korom volt az egész kis feje”

Mivel szilveszter után már nem volt elérhető, szülei ezért betörték a teraszablakot, hogy bejussanak a lakásba. Az alig 41 évesen elhunyt Babicsek halálát egy olajos serpenyő okozhatta. Bővebben.

Szilágyi Liliána megszólalt vőlegényéről és öngyilkossági kísérletéről

Az édesapját szexuális és fizikai abúzussal vádoló úszónő interjúban mesélt újabb megrázó részleteket bántalmazásáról, arról, ahogy 19 évesen úgy érezte, nem bírja tovább, ezért egy családi nyaraláson nagyapja kiskésével önkezével akart véget vetni életének. Részletek.

Ugyanezen beszélgetés során került szóba nagyszüleihez fűződő viszonya, jövőbeli tervei, és gyermekkori szerelme, akiből később a vőlegénye lett, és aki sokáig maga sem tudta, miért viselkedik párja “olyan furcsán”. Bővebben.

Ha Te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Farkasházi Réka visszatér a képernyőre: állandó szerepet kapott egy sorozatban

A Barátok közt volt színésznője már korábban is megjelent a tévében, de csak néhány epizód erejéig. Farkasházi Rékának annyira hiányzott már a sorozatok világa, hogy egyenesen azt mondta, az új lehetőség “visszahozta az életbe”. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ritka pillanat: Hegyi Barbara családi képet posztolt Zoránnal és Rozival

Az 55 éves Hegyi olyannyira keveset mutat magánéletéből, hogy sokan még azt sem tudják, ő Zorán felesége. 24 éves Rozi lánya előző házasságából született, Balikó Tamástól. Fotó.

Irtózatos hibát vétettek a Harry Potter különkiadásában

Dimitrios Kambouris/WireImage

Annyira durva bakiról van szó, hogy az internet azon gondolkozik, talán direkt csinálták, mert ilyen ballépést véletlenül elkövetni szinte lehetetlen. Részletek.

Szabó Zsófi és Shane Tusup közös tetoválást csináltatott

És akkor most emlékezzünk vissza mindannyian arra, amikor éppen 10 évvel ezelőtt Szabó Zsófi Berki Krisztián nevét varratta magára, két hónappal azután, hogy összejöttek egymással, mert a kapcsolatuk “maga a csoda” – állították akkor. És aki csak egy kicsit is ismeri Tusup felsőtestét, tudja jól, hogy tele van tetoválva, és mit ad isten, Hosszú Katinkának is jutott a bőrén hely, több ponton is. Fotók és további részletek itt.

Debreczeni Zita megszólalt olasz családjáról: “Nálunk igaz, hogy az asszony neve kuss”

A súlyos állítás hátterében egy nyelvi egybeesés áll, ugyanakkor Debreczeni életét valóban nem teszi könnyebbé az itáliai rokonság. Videó.

Kulcsár Edina: Látok egy egyre erősebben pislákoló fényt az alagút végén

Az egykori szépségkirálynő rendhagyó évösszegző posztot írt az újév alkalmából, amelyben mentális problémáiról és az ellenük folytatott küzdelméről ír. Íme.

Rádiós műsorvezető lett Patai Annából

A 2010-es Megasztár műsorában tízévesen versenybe szálló énekesnő az ország első roma rádiója, a Rádió Dikh műsorvezetőjévé vált. Patai Annának ezzel nagy vágya teljesült, ugyanakkor új lemezén is dolgozik. Bővebben.

Rebel Wilsonra már ráismerni is nehéz legújabb képein

Lisa Maree Williams/Getty Images

A világhírű ausztrál stand-up komikus és színésznő 35 kilót dobott le két év alatt, ami 163 centis testmagasságát tekintve rengeteg. Nem csoda, hogy – kívülről legalábbis – gyakorlatilag új ember lett belőle. Fotók.

(Címlapkép: MTI/Nyikos Péter)

Ez is érdekelhet

képcím

Meghalt a Harry Potter-filmek Dumbledore-ja, Michael Gambon

képcím

Bors: Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...