Osváth Zsolt: Hányok Tóth Gabitól

Startlap - Startlap
Közel fél órán magyarázza legújabb videójában, hogyan használta ki jóhiszeműségét és verte át Tóth Gabi a Fidesz-kampány hajrájában. Bulvárösszefoglaló.

Osváth Zsolt: Hányok Tóth Gabitól

Osváth közel fél órán magyarázza legújabb videójában, miért tartja jellemtelennek Tóth Gabit. A dolognak köze van a Fideszhez is, ugyanakkor a politikától a kormánypárt újabb kétharmada után visszavonult videós azt mondja, nem az énekesnő kormánypárti érzelmeivel van baja. Erre a linkre kattintva elolvashatod a lényeget, de akár meg is nézheted a teljes felvételt.

Hajdú Péter megmutatta két hónapos kisfiát és már az esküvőt tervezik

Dominik édesanyjával és édesapjával közösen pózolnak a HOT! magazinban, egyúttal az is kiderült, hogy nem akarnak majd rongyrázást a lagzin. Fotó és további részletek itt.

Keleti Andrea édesapjáról, Keleti Györgyről: “Én csak „félig lánya” voltam”

Az egykori honvédelmi miniszter 10-15 éven át nem is beszélt saját lányával, csak az új családjával és munkájával foglalkozott. Keleti Andrea Palik Lászlóval beszélgetett gyermekkoráról, munkájáról és házasságának titkairól, valamint testvéréhez, Keleti Györgyihez fűződő viszonyáról. Részletek.

Damu Roland özvegye évekig törlesztheti a színész adósságait

Damu családja hallani sem akar a félárván maradt Majáról, aki már gyerektartást sem kap, és férje zűrös ügyeinek köszönhetően édesanyjának kell törlesztenie a hiteleket – állítja Katalin, a gyermek gyámja. Bővebben.

Sarah Michelle Gellar bikiniben mutatta meg, hogy fest 44 évesen

KMazur/WireImage

A Buffy, a vámpírok réme sztárja, avagy Freddie Prinze Jr. felesége – ki honnan ismeri – két gyermek és a negyedik iksz után is csodálatos formában van. Fotók.

Pumped Gabo: Orbán miatt az összes szoli recepciós külföldre ment

Pumped éjjel szeretett volna hódolni egyik legkedvesebb hobbijának, de ez nem jött össze. Közösségi oldalán panaszkodott. Bővebben.

Első gyermekét várja Illés Fanni, a világbajnok paralimpikon

Az úszónő gyermekének apja edzője, Szabó Ádám, akivel közös életükről már tavalyi eljegyzésük bejelentésekor is szuperlatívuszokban nyilatkozott. Illés Fanni a hír kapcsán betekintést adott abba, mit jelent számára a gyermekvállalás végtaghiányos kismamaként. Bővebben.

“Egy háromgyermekes család menedzselése igenis melós. Mindenkinek van benne érdeme, hogy nálunk évek óta működik” – Farkasházi Réka interjút adott

Forgat, bemutatóra készül, nagyobbik fia most érettségizik, de mégis mindig megtalálja az időt saját maga számára is.

A mi életünk nem szokványos

mondja Farkasházi Réka, amikor arról beszél, hogyan oldja meg az éjszakai forgatásokat. A színésznő családjáról, munkájáról, sportról és szépségápolásról mesélt az nlc.hu-nak. Interjú.

Dolgozni kezdett Mako, a címétől megfosztott japán hercegnő

Nicolas Datiche – Pool/Getty Images

Mako a japán császár unokája, Fumihito japán trónörökös lánya, aki a szerelmet választotta rangja helyett, és New York városába költözött férjével. Harry herceggel ellentétben ő semmit sem kért családjától, pedig igencsak nagy összeg járt volna számára a házasságkötése ellenére is. Az egykori hercegné most kamatoztathatja Nagy-Britanniában megszerzett mesterdiplomáját. Bővebben.

Britney Spears terhes

A 40 éves énekesnő azt hitte, csak túl sokat evett. Aztán kiderült, hogy gyermeket vár fitneszmodell párjától. Britney Spears gyámsági ügye bírósági meghallgatásán elmondta: apja miatt akarata ellenére kellett fogamzásgátló tablettát szednie. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

(Címlapkép: YouTube/ZSHOW time)

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...