Ez a nő állítja: soha nem plasztikáztatott - Fotók

Startlap - Startlap
De nem csak ő mondja ezt.

Jocelyn Wildenstein egész egyszerűen csak macskanőként emlegetik, és valamiért szenzációszámba megy az Egyesült Államokban, ha interjút ad. Mondjuk amiket mond, attól csoda, hogy nem szakad le a plafon.

A frissen megjelent cikktől elsőre egy picit távolabbra tekintenénk: 2004-ben a világ legijesztőbb celebjének választották a nőt, sőt akkor még Oroszlánkirálynő névvel illeték – írja a Bors.

Mostani nyilatkozatában pedig egész egyszerűen azt is elfelejtette, hogy az elmúlt két évtizedben 4 millió dollárt hagyott ott a plasztika sebészeknél, akik nem voltak restek rémisztővé műteni a testképzavaros nőt.

A 72 éves Jocelyn szerényen vallotta be, hogy feltűnően hasonlít Brigitte Bardot-ra, és sebészi késnek életében még a közelében sem volt.

Igazmondásban jövendőbelije, Lloyd Klein azonban emelte a tétet: kijelentette, hogy kedvese soha semmit sem tett azért, hogy megváltozzon az arca. Elmondása szerint mindig is ilyen szép volt…

 

Képek:  Europress / AFP / Getty Images North America / Grant Lamos IV –  Europress / AFP / Getty Images North America / Astrid Stawiarz

 

Ez is érdekelhet

képcím

Komoly fájdalmaktól szenved a plasztika függő lány, mióta...

képcím

Szeme színén akart változtatni a modell, végül elvesztette a...

képcím

Judy: nem vagyok műtétfüggő