Enrique Iglesias olyan fotókat posztolt újszülött lányáról, amiken még a magzatmáz is látszik

Startlap - Startlap
A fényképek rögtön a szülés után készültek. Az egyiken az édesanya, Anna Kurnikova is látható, aki megdöbbentően jól fest még ilyenkor is. Bulvárösszefoglaló.

Enrique Iglesias olyan fotókat posztolt újszülött lányáról, amiken még a magzatmázat is megnézheted

Egy masnit azért rátettek a biztonság kedvéért a kislányra, akit közvetlenül születése után fényképezhettek. A képeken a bébin kívül a büszke papa és mama, vagyis Anna Kurnikova is látható, utóbbi irigylésre méltóan jó formában. A képeket itt tudod megnézni.

Gáspár Bea elárulta, hogy Virág mesterséges úton fogant, de ezt a tényt, sőt minden gondolatunkat elsöpörte az a fénykép, amit monológja közben megmutatott a 21 éves Gáspár Győzőről

Szóval Gáspár Bea volt a Szülőszoba legutóbbi epizódjának vendége, amelyben az anyaságról beszélt. Többek között az is kiderült, hogy második lánya, Virág nem természetes úton fogant. Ennek amúgy egy egészen izgalmas oka van, viszont még ennél is érdekesebb az egyik régi fénykép a sok közül, amelyet bevágtak a beszélgetés alá. A fotón Gáspár Győző és felesége láthatók a körülbelül egyéves Evelinnel, vagyis a szülők nagyjából 21 évesek lehetnek a képen. Nehéz lenne szavakba önteni, hogy mitől is olyan jó ez a kép, tehát inkább kattints ide. Amennyiben Gáspár Bea mesterséges megtermékenyítése érdekel, akkor meg erre a cikkre kattints, ahol megtalálod a Szülőszoba aktuális részét.

“Megfogadtam, hogy ha felviszi Isten a dolgomat, mindig megadom a módját a Valentin- napnak” – és Bódi Guszti tartja a szavát

A zenész házaspár tényleg nem aprózza el a szerelmesek ünnepét.

Bódi Sylvi békapózban meditálva kért bocsánatot azért, ha “véletlenül” megbántott valakit

Utólag cenzúrázta, de így is sokakhoz eljutott Bódi Sylvi eredeti bejegyzése a koronavírusról, amelyben cukinak nevezte a “kis ferdeszemű kínaiakat”, majd közölte, “pont elegen élnek már az országunkban amúgy is”, és szorgalmazta, hogy – a menekültekhez hasonlóan – tartsák őket távol Magyarországtól. A dolog elég nagy nemtetszést váltott ki, így végül Bódi Sylvi magyarázkodásra kényszerült. Írását itt találod.

“Nagyon sokszor szakítottunk. Volt, hogy naponta” – Csobot Adél és Istenes Bence őszintén vallottak kapcsolatuk viharairól

“A fejünk kisebb, az arcunk nem”: Ábel Anita Valentin-nap alkalmából Lovász Lászlóval közös fotón mutatta be, mi változott 13 év alatt

Ábel Anita a barátságról emlékezett meg a Valentin-nap alkalmából: egy 2006-os és egy 2019-es fényképen hasonlította össze magát és kollégáját, Lovász Lászlót, és közben a barátságuk természetéről merengett röviden. A fotóért és Ábel soraiért ide kell kattintani.

Kajdi Csaba: Sokat gondolkodtam, hogy akarok-e országos ismertséget. Aztán rájöttem, hogy miért ne

Kajdi Csaba a Visage modellügynökség vezetője, ő fedezte fel például Mihalik Enikőt. De a legtöbbek számára inkább onnan lehet ismerős, hogy az Instáján számos alkalommal tett kellmetlen megjegyzéseket a magyar hírességekre. Ő volt az, aki egy dudálós viccet sütött el, miután kiderült, hogy a siket modell, Weisz Fanni egy luxusautómárka nagykövete lett. Kajdi bekerült a TV2 egyik új műsorába, ennek apropóján beszélgettek vele egy kicsit. A műsorról is, de arról is, hogy miért szól be másoknak, így például a Vajna Timeához fűződő viszonya is szóba került. Részletek itt.

Zámbó Krisztián különleges meglepetéssel köszönti szerelmét Valentin-napon

Zsuzsi és Zámbó Krisztián már 9 éve járnak. Ebben a cikkben Zámbó nyilatkozik a kapcsolatukról, és az idei Valentin-napjukról.

Michelle Obama 80-as évekbeli aerobikruhás képpel ünnepli a Valentin-napot

Fotó: Earl Gibson III/Getty Images

Ábel Anita mellett Michelle Obama is inkább a barátságról emlékezett meg a szerelmesek, a lelkibetegek és az epilepsziával élők védőszentje napján, és ennek köszönhetően megmutatta egy eddig ismeretlen oldalát: az egykori First Lady barátnői körében állt kamera elé, egy olyan cuccban, amivel simán beolvadna egy régi Béres Alexandra-videóba. Íme a fénykép.

Ez is érdekelhet

képcím

50 éves lett Gáspár Győző, akit Novák Katalin és Szijjártó...

képcím

A Fradi-meccsen majmozó Győzike feljelenti a patkányozó Curtist

képcím

Százak gyalázták a VIP-páholyban ülő Gáspár Győzőéket a...