50 éves lett Gáspár Győző, akit Novák Katalin és Szijjártó Péter is felköszöntött a születésnapján

Startlap - Startlap
A köztársasági elnöktől és a külügyminisztertől kapott levelét élő adásban mutatta meg a kerek évfordulót ünneplő Gáspár Győző.

Gáspár Győző egy törökországi luxuszállodában, a családja körében ünnepelte az 50. születésnapját a múlt héten, a showman ennek apropóján járt kedden a TV2Mokka stúdiójában. Az ünnepelt beszélt arról, hogy megviselte a kerek évforduló, mert nagyon szeretett a 30-as és 40-es éveiben járni. Ugyanakkor, mint mondta, 2024 a változás éve lesz a Gáspár családban, felesége is betölti az ötvenet, nagyobbik lánya pedig a harmincat.

Lehet engem szeretni, lehet utálni, lehet rólam rossz kommenteket írni, de amit akartam, elértem

– összegzett a stúdióban Gáspár Győző, aki büszke arra, hogy “egy nagyon rossz faluból, a semmiből” indulva hova jutott el.

Mint mondta, nagyon büszke arra is, hogy született két lánya, de a legbüszkébb arra, hogy van egy olyan felesége, aki jóban-rosszban kitart mellette.

Majd pedig elővett két levelet, és elmondta: “Tegnap reggel bementem a postafiókba, és két olyan ember köszöntött engem szülinapomra, amire nagyon-nagyon büszke vagyok. Az egyik a Szijjártó Péter külügyminiszter úr, a másik pedig a köztársasági elnökasszony, Novák Katalin. Ez is nagy dolog” – fogalmazott.

Gáspár Győző meg is mutatta a kamerának a külügyminisztertől kapott levelét, amiben egyebek mellett az állt:

Ezúton szeretném Önt arra bátorítani, hogy a ránk váró, könnyűnek korántsem ígérkező esztendőben is töretlen elhivatottsággal és hittel tegyen közösségünk és nemzetünk érdekének megvédése és felemelkedése érdekében.

Címlapkép: Gáspár Győző és felesége, Bea. Fotó: TV2

Ez is érdekelhet

képcím

Szlovák elnökválasztás: Pellegrini nyert, Szijjártó rögtön...

képcím

Orbánt feldühítette, hogy Novák Katalin ezt tette vele - A hét...

képcím

K. Endre az elnöki kegyelemről: „Nem én írtam a kérelmet”