A Fradi-meccsen majmozó Győzike feljelenti a patkányozó Curtist

Startlap - Startlap
A Fidesz-tagság után Fradi-drukkerré avanzsált Gáspár Győző a régóta Újpest-szurkolóként is ismert rappert, Curtist hibáztatja azért, hogy a közösségi médiában elfajultak a dolgok és súlyos fenyegetéseket kap.

Letarolta hétfőn a magyar internetet Curtis posztja, amiben a Fradi-meccsen “Zöld sasok, lila majmok” feliratú sálat tartó Gáspár Győzőnek üzent, idézzük:

“Te napraforgó Patkány… Most már lesz falunap, és a NAV sem basztat!”

Az Újpest-drukker rapper bejegyzésében arra utalt, hogy a showman a Fideszbe való belépése után nemrégiben a pártigazgató, Kubatov Gábor csapatának, a Ferencvárosnak kezdett szurkolni. Curtis korábban már kifejtette erről a véleményét, akkor úgy fogalmazott, hogy Győzike „egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló”.

A friss poszttal kapcsolatban Gáspár Győző és felesége, Gáspár Bea a Mandinernek nyilatkozott, a cikkben pedig az áll, hogy Győzike feljelentést tesz a rendőrségen Curtis patkányozása miatt. A showman szerint ugyanis a rapper tehet arról, hogy a közösségi oldalakon elfajultak a dolgok és sokan a halálát kívánják.

“Megmondom őszintén, én már félek. Huszonnégy éve vagyok közszereplő, de ilyet korábban még nem éreztem. Tegnap este elolvastam a kommenteket a közösségi platformokon és megdöbbentem. Az egy dolog, hogy rasszista megjegyzésekkel illetnek, de hogy sokan a halálomat kívánják, meg verést ígérnek, az már sok”

– fogalmazott Győzike a lapnak, aki szerint Curtis “átlépett egy határt, amit nem szabadott volna. ”

Gáspár Bea is megosztotta a véleményét és elmondta:

„Emberek vagyunk. Mások a politikai nézeteink, más csapatnak drukkolunk, de ezt a helyzetet kellő intelligenciával lehet kezelni. Arra viszont, hogy Győzőt megalázza, megszégyeníti és patkánynak nevezi, nincs mentség! Interneten már megtettük a rendőrségi feljelentést gyűlöletbeszéd miatt, s mindezt személyesen is megtesszük”

– jelentette ki a lapnak.

A vasárnap rendezett Ferencváros–Újpest-rangadót egyébként a zöld-fehér csapat nyerte meg 3-0-ra a lilákkal szemben. Az elmúlt hetekben több mérkőzésen is megtalálták az ellenfelek szurkolói a Fradi-drukker Győzikét, molinót és képes montázst is készítettek a showmannek címezve.

Címlapfotó: TV2 és RTL 

Ez is érdekelhet

képcím

Publicus Intézet: 150-225 ezer szavazót veszített a Fidesz

képcím

Biogolyóstoll, fideszes pártkatona - ellenzéki reakciók Sulyok...

képcím

Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem...