Elképedve nézzük, hogy a 69 éves Pataki Ági új reklámfilmjében dögösebb, mint valaha

Startlap - Startlap
Mit nekünk Meryl Streep, amikor itt van a Fabulon-lány, fehér hajjal, egy szál pizsamában, és káprázatos. Vasárnap délelőtti olvasgatós hírösszefoglaló.

Elképedve nézzük, hogy a 69 éves Pataki Ági új reklámfilmjében dögösebb, mint valaha

A Fabulon egykori reklámarca, aki két hónappal ezelőtt ünnepelte 69. születésnapját, tavaly lett egy magyar márka ránctalanító termékcsaládjának arca. Az együttműködés keretében készült rövidke videóban Pataki Ági túlzás nélkül szédületesen fest. Íme.

Amikor André boldog, akkor üt, rúg, üvölt

Olvastam, hogy az autista gyerek egy gyönyörű ajándékcsomag, amit bontogatunk, és minden nap előjön valami csodálatos dolog. Tényleg?! Az Andrét szívesen kölcsönadom…

Tekintve, hogy több mint 40 ezres megosztást produkált, könnyen lehet, hogy te is belefutottál a Facebookon Anna posztjába, amelyben lakáskereséshez kért segítséget. A 23 éves lány és férje, Dávid esetében nem az albérletárak okozzák a legnagyobb gondot, hanem az, hogy nagyobbik fiuk autizmusának finoman szólva heves megnyilvánulásait a BKK-járatok mellett a szomszédságban sem tűrik túl jól. A tulajdonos felmondta a megállapodásukat, Anna meg egy dühös pillanatban klaviatúrát ragadott, és ő volt a legjobban meglepve, amikor meglátta, mekkorát ment a poszt a neten. A hirtelen jött siker annak köszönhető, hogy Anna és Dávid családja nagyon különleges, és úgy beszélnek az autizmusról, ahogy nálunk nem szokás. Erre a linkre kattintva videón pillanthatsz bele az életükbe.

“Sok jó hírünk nincsen, sajnos” – Delhusa Gjon intenzív osztályra került

A koronavírussal fertőződött Delhusa Gjon állapotáról testvére, Claudette Delhusa számolt be a Facebookon. Ha érdekel a bejegyzés, akkor itt folytasd az olvasást.

Pásztor Anna véletlenül letépte a szoknyáját tánc közben, de ettől csak még jobban állt neki az argentin tangó

Fotó: MTI/Veres Nándor

Az énekesnő szó szerint félhullának öltözve, fekete lakkcuccban ropta a tangót Köcse György oldalán a Dancing with the Stars legutóbbi adásában. Ebben a szerepben olyan természetességgel mozgott, hogy amikor a színpad közepén lerántotta magáról a szoknyáját, majd bugyiban táncolt tovább, mindenki azt hitte, hogy csak a show részét látják. Íme Pásztor tangója videón.

Marsi Anikó egyetlen körre térhetett vissza a táncparkettre, rögtön ki is esett

A karanténjából szabaduló műsorvezető roppant csalódott volt, amikor kiderült, hogy neki kell elbúcsúznia a Dancing with the Stars mezőnyétől. Videók és további részletek itt.

Ezek voltak Sean Connery legemlékezetesebb szerepei

Fotó: Michael Ochs Archives/Getty Images

Amikor Sean Connery elhunyt, a skót miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy Skócia egyik legszeretettebb fiát gyászolja. Connery olyannyira szerette hazáját, hogy állítólag lovagi címét is ezért tartották vissza egy darabig. Skócia mellett a másik dolog, ami mindenkinek beugrik a szombaton 90 évesen meghalt színészóriásról, az James Bond figurája. Halkan jegyezzük meg, hogy Connery a Bond-filmek mellett 86 teljesen más filmben is szerepelt. Erre a linkre kattintva Sean Conneryre emlékezhetsz egy filmes válogatással.

Anyakivan videón mutatta meg, milyen szuper a Balaton ősszel

Lángos, tömeg, a bőrödön izzadság keveredik kövér cseppekbe a tó szagos vizével – ez talán az univerzális élmény, ami a köztudatban megvan, ha a Balatonra gondolunk. Van, aki kirándul, vitorlázik, vízibiciklizik, de a legtöbben alapvetően nyáron látogatják ezt a környéket. Igazából a Balaton nem csak a riviéra, de egy tök jó őszi célpont is. Nem hiszed? Akkor nézd meg ezt a videót, amelyben idegenvezetőnk, Semjén Nóra, vagyis “Anyakivan” mutatja meg a balatoni természet csodálatos, őszi arcát, és azt, hogy miket lehet ilyenkor csinálni a magyar tengernél.

Hogyan változik idén a Black Friday, és mi az, amit pont ilyenkor érdemes vásárolni?

Fotó: Hudson/Topical Press Agency/Getty Images

A 2020-as évben a Black Friday is kicsit más lesz. A vásárlás ünnepe mindjárt indul, ezért fontos előre felkészülni rá. Mikor van idén Black Friday, és miért lesz más a mostani alkalom? Mit érdemes vásárolni, és mi az, amire nem érdemes költeni? Tényleg átverés a sok nagy akció? Erről szól ez a cikk.

Ez a négy csillagjegy novemberben még a lehetetlent is megoldja

Az asztrológia tanainak követői szerint van négy csillagjegy, amelyek szülöttei életébe egy rosszabb időszak után a november fantasztikus változásokat hoz, még ha ez most nem különösebben látszik is. Vajon te is közéjük tartozol? Mire számíthatsz ettől a hónaptól? Katt. ide és megtudod.

Elő az esernyőkkel

Front közeleg, kicsit becsapósan, mert a napsütésről vált az égbolt esőfelhőkre. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat

képcím

A NASA megcsinálta azt, amit az Armageddonban láttunk

képcím

Akkora a kereslet a hatósági áras tűzifára, hogy több helyen...