Házasodna a gazda: eldurvult a vita Szabolcs gazda és Edina között

Nem kell tartanunk attól, hogy kedvenc, erősen mezőgazdasági háttérben játszódó műsorunk akár egy pillanatra is unalmas lesz. Heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2020-10-31 14:01

Fotó: RTL Klub

Házasodna a gazda:  Szabolcs gazda és Edina rendesen egymásnak feszültek

Szabolcs gazda és Edina Horvátországba ment álomrandira, de nem egészen úgy alakulnak az események, mint egy romantikus filmben: Edina már a Horvátország felé vezető úton is kibukott. Részletek

Az RTL Klub megmutatta, milyen lesz Schobert Norbi és Rubint Réka nagyon öreg emberként

Mi eddig abban a tévedésben éltünk, hogy Friderikusz új, formabontó szerelmes műsorában digitálisan öregítik majd a szereplőket, de az Életünk története promójában bizony maszkokat kapott a két első vendégRubint Réka és Schobert Norbi biológiai órája erőteljes előretekerése eredményeit csak részben mutatta meg a csatorna, de már ebból is látszik, hogy igencsak meghökkentő a 90 éves Schobert és a 82 éves Rubint látványa. A videót itt lehet megtekinteni.

Leesik az állad, ha megnézed a 23 évvel ezelőtti Szellő Istvánt

Október 27-én volt pontosan 23 éve, hogy elindult az RTL Klub, ennek örömére megosztottak egy felvételt a csatorna első adásnapjáról, amelyen Szellő István köszönti a nézőketBővebben.

Brutális autóbalesetet szenvedett VV Lóránd 21 éves szerelme, az orvosok szerint Dóri sosem épül fel

ValóVilág nyolcadik szériájában felbukkant Csodó Lóránd  barátnője a múlt hétvégén a temetőbe vitt virágot, amikor az eset történtDóri szörnyű sérüléseket szenvedett, gyakorlatilag esélye sem volt megúszni a szerencsétlenséget, és még beszélni sem fog tudni majd, ha egyáltalán életben marad. A tragédia körülményeiről ebben a cikkben nyilatkozik VV Lóri.

Dér Heni terhes, és ezúttal minden rendben van a magzattal

Az énekesnő nyár végén tudta meg a remek hírt, a korábbi méhen kívüli terhessége miatt először el sem akarta hinni. A babavárás tényére külünleges körülmények között jött rá. A témáról a Story magazinnal beszélgetett, erre a linkre kattintva beleolvashatsz az interjúba.

Emilio döbbenetes előtte-utána fotót posztolt drasztikus fogyásáról

Emilio gyakorlatilag szó szerint a felére fogyott: amikor elhatározta magát a fogyókúra mellett, 168 kilót nyomott, jelenleg már csak 86 kilóEbben a cikkben fényképen nézheted meg a nagy átalakulás finoman szólva látványos eredményét.

Liptai Claudia csodaszép üzenettel köszöntötte születésnapján négyéves kisfiát

A koronavíruson átesett Liptai sosem látott, családi fényképeket és egy szívhezszóló szöveget posztolt közösségi oldalára Marcinak, aki szerdán ünnepli élete negyedik évét. Íme a bejegyzés.

Ambrus Attilát erőszakkal akarták megtömni a börtönben

A hajdani bankrabló bevallotta, sikerült őt megtörniük a börtönőröknek. Ambrus Attila maga mesél az emlékezetes esetről ebben a cikkben.

Árpa Attilának orvosi papírja van arról, hogy szociopata

“Gyógyíthatatlan beteg vagyok!” – idézi a friss Bors szalagcíme Árpa Attilát, de arra, hogy ezután Árpa súlyos személyiségzavaráról vall, alighanem kevesen számítottak. Márpedig Árpa Attilának papírja van arról, hogy nárcisztikus szociopata, és erről tök nyíltan beszéltBővebben.

Óriásit trollkodott a lassan 60 éves Maradona

Maradonát arról kérdezték, mit szeretne a 60. születésnapjára, a lehető legmaradonásabb választ adta. Ha kíváncsi vagy, itt elolvashatod.

Mai nap hírei

Különleges bolygórendszerre bukkantak

szimpatika.hu9 órája

Nem halt ki a világ legnagyobb ragadozója? Fotón a bizonyíték!

metropol.hu9 órája

Hamarosan új funkcióval bővül a Netflix!

metabro.hu11 órája

Elmeszelte az Alkotmánybíróság az új hulladékgazdálkodási törvényt

agroinform.hu14 órája

Milyen virágmagokat vessünk januárban? – Hogyan készül házilag a mini üvegház?

agrotrend.hu17 órája

Poloskákat találtak Boldog István egykori polgármesteri hivatalában

168ora.hu17 órája

Jó hír az áfáról

itbusiness.hu18 órája

Elolvadtunk! Michael Douglas először tarthatta a kezében pár hetes unokáját

joy.hu19 órája