Dopeman beszólt Majkának a Curtis-ügy miatt

Nevet nem említett, de bejegyzése nem is lehetne már beszédesebb.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-08-25 11:03

Budapest, 2016. január 21. Pityinger László perének tárgyalásán a Budai Központi Kerületi Bíróság tárgyalótermében 2016. január 21-én. A bíróság elsõ fokon felmentette az Orbán Viktor miniszterelnök hungarocellbõl készült szobrának ledöntésével kapcsolatban garázdaság miatt emelt vád alól a Dopeman néven ismert rapénekest. MTI Fotó: Kovács Tamás

Majka és Curtis szétválása utóbbi drogügyei miatt a hét legnagyobb könnyűzenei híre lett, ami nem is csoda, hiszen a magyar popzene egyik legsikeresebb formációja bomlott fel.

Majka pár napja Szegeden jelentette be a búcsút, azóta posztolt egy hatalmasat, majd adott egy még nagyobb interjút az üggyel kapcsolatban. Curtis sem maradt csendben, de most nagy meglepetésként az ózdi hős pályájának elindítója, a társból rövid időn belül ellenféllé vált Dopeman mondta el véleményét az ügyről úgy, hogy egyetlen nevet sem használt posztjában, mégis eléggé beszédesre sikeredett az.

A Való Világ  reality-ben találkozott először Majka Dopemannel, és a show után közös lemezt készítettek. Így Majka 2003-ban tagja lett Dopeman bandájának, a La Mafia Familának, és Dopeman irányításával vette fel bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A közös munkának az vetett véget, hogy Majkának lett egy rendszeres rádiós műsora.

Facebook oldalán alig pár mondatot tett közzé:  “BARÁTSÁG: Az igaz barát nem elég, hogy nyilvánosan lejárat, hanem még terhelőt is tesz rád 5 évre visszamenőleg. Barátságból. Azért lehet ennél “csendesebben” is szakítani. Ha már “csibész” az ember…”

Mindebben a legfurcsább csak az, Dopeman egykor saját maga hozta nyilvánosságra, hogy Stohl Andrással kokainozott, konkrétan első kötetében, a “Könyvet akartok? Nesztek!” címűben, így hozva kínos helyzetbe a színészt.

Címkék:

Curtis DopeMan Majka

Mai nap hírei

Vak volt ezidáig? Harry herceg állítja, Meghan a mély tudatlanságból rángatta ki őt

joy.hu4 órája

Trópusi húsevő parazita jelent meg Amerikában

szimpatika.hu14 órája

Távozik a hasznaltauto.hu és a jofogas.hu marketingigazgatója

behaviour.hu16 órája

„Széttárt lábakkal várták, hogy teherbe ejtsék őket” – Szentesi Éva a lengyelországi abortusztiltásról

wmn.hu16 órája

Erdoğan nem tűri tovább a Charlie Hebdo sértéseit

demokrata.hu16 órája

Nem egyszeri segély volt az 50 forint, amit a nyugdíjas nő kapott – reagált a Magyar Államkincstár

szeretlekmagyarorszag.hu18 órája

Mindig van lejjebb: a volt Fidelitas-elnök megütött egy nőt, de most tagadja

berettyo.ezalenyeg.hu19 órája

Ritka halfaj akadt horogra – volt nagy öröm

agroinform.hu19 órája