Dopeman beszólt Majkának a Curtis-ügy miatt

Startlap - Startlap
Nevet nem említett, de bejegyzése nem is lehetne már beszédesebb.

Majka és Curtis szétválása utóbbi drogügyei miatt a hét legnagyobb könnyűzenei híre lett, ami nem is csoda, hiszen a magyar popzene egyik legsikeresebb formációja bomlott fel.

Majka pár napja Szegeden jelentette be a búcsút, azóta posztolt egy hatalmasat, majd adott egy még nagyobb interjút az üggyel kapcsolatban. Curtis sem maradt csendben, de most nagy meglepetésként az ózdi hős pályájának elindítója, a társból rövid időn belül ellenféllé vált Dopeman mondta el véleményét az ügyről úgy, hogy egyetlen nevet sem használt posztjában, mégis eléggé beszédesre sikeredett az.

A Való Világ  reality-ben találkozott először Majka Dopemannel, és a show után közös lemezt készítettek. Így Majka 2003-ban tagja lett Dopeman bandájának, a La Mafia Familának, és Dopeman irányításával vette fel bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A közös munkának az vetett véget, hogy Majkának lett egy rendszeres rádiós műsora.

Facebook oldalán alig pár mondatot tett közzé:  “BARÁTSÁG: Az igaz barát nem elég, hogy nyilvánosan lejárat, hanem még terhelőt is tesz rád 5 évre visszamenőleg. Barátságból. Azért lehet ennél “csendesebben” is szakítani. Ha már “csibész” az ember…”

Mindebben a legfurcsább csak az, Dopeman egykor saját maga hozta nyilvánosságra, hogy Stohl Andrással kokainozott, konkrétan első kötetében, a “Könyvet akartok? Nesztek!” címűben, így hozva kínos helyzetbe a színészt.

Ez is érdekelhet

képcím

"Jaj, de mekkora hullámok ezek, Andi!": az év kiemelkedő...

képcím

Eljegyezték Tóth Verát – megmutatta gyémántgyűrűjét az...

képcím

Péntek este búcsúztatják Kóbor Jánost: "Életem egyik...