Détár Enikő: Már rendesen középkorú vagyok

Őszintén beszélt drasztikus diétáiról és plasztikai beavatkozásairól.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-02-22 12:56

Détár Enikő mindjárt betölti az ötvennégyet, mégis rendkívül fiatalos és energikus. Külseje érdekében a plasztikai beavatkozásoktól sem riad vissza. Színésznőként életkora nemcsak magánéletében, hanem munkájában is különösen meghatározó.

Fiatalabb korában jóval idősebb partnerei voltak a szerelmben és a színházban egyaránt. Most viszont valódi társa, Péter tíz évvel fiatalabb a színésznőnél, “Az utolsó szerep” című darabban pedig színpadi párja egy húszassal kevesebb, mint ő.

Détár Enikő és Péter (Fotó: TV2)

Ez a korkülönbség néha zavarja Péterrel, Détárnak eleinte fogalma sem volt, hogy választottja még csak a negyvenes éveiben jár. “Amikor kiderült, kissé feszélyezett, ám végül ő volt az, aki meggyőzött, hogy ezzel az égvilágon semmi probléma nincsen. Különösen azért, mert valójában ugyanott tartunk az életben. Mindketten túl vagyunk egy váláson, vannak gyerekeink, és van stabil, önálló keresetünk. Ha Péternek a megismerkedésünkkor nem lett volna már gyereke, hagytam volna, hogy egy olyan nőt keressen magának, akivel tud családot alapítani” – mesélte a Lokálnak a színésznő.

Bármennyire is jók az adottságai, a külsejéért valójában neki is ugyanúgy meg kell küzdenie és ha fogyókúráról van, szó, akkor nem ismer kegyelmet. Sokat utazik, így sokszor eszik benzinkutakon vagy büfékben, és kamaszkorában is néha nagyon elengedte magát. “Nem tagadom: néha brutálisan éheztettem magam. Volt, hogy napi egy kekszet ettem és csak vizet ittam” – vallotta be Détár.

A plasztikai beavatkozásrokról is meglepően nyíltan beszélt a színésznő: “Voltak apró dolgok, melyeket az évek során változtattam, de az arcomon például még nem varrtak, és ezt szeretném is megúszni, ha lehet. Merthogy egyáltalán nem biztos, hogy meg tudom vagy meg akarom ezt úszni. A kiváló kozmetikai kezeléseknek köszönhetően ma már ugyan elkerülhető a plasztika, de nincs kizárva, hogy egyszer szükségem lesz rá, és szerintem ezzel nincs semmi probléma, egyáltalán nem ciki a plasztika. Úgy vélem, hogy tíz-húsz százalékot változtathat magán az ember, az még belefér. Ha annál többet szeretne, akkor már kilóg a lóláb. No meg ha ötvennégy évesen harmincnak szeretnék kinézni, akkor inkább pszichológushoz kellene fordulnom, nem plasztikai sebészhez.”

Címlapkép: MTI Fotó/ Máthé Zoltán

Mai nap hírei

Vak volt ezidáig? Harry herceg állítja, Meghan a mély tudatlanságból rángatta ki őt

joy.hu4 órája

Trópusi húsevő parazita jelent meg Amerikában

szimpatika.hu14 órája

Távozik a hasznaltauto.hu és a jofogas.hu marketingigazgatója

behaviour.hu16 órája

„Széttárt lábakkal várták, hogy teherbe ejtsék őket” – Szentesi Éva a lengyelországi abortusztiltásról

wmn.hu16 órája

Erdoğan nem tűri tovább a Charlie Hebdo sértéseit

demokrata.hu16 órája

Nem egyszeri segély volt az 50 forint, amit a nyugdíjas nő kapott – reagált a Magyar Államkincstár

szeretlekmagyarorszag.hu18 órája

Mindig van lejjebb: a volt Fidelitas-elnök megütött egy nőt, de most tagadja

berettyo.ezalenyeg.hu19 órája

Ritka halfaj akadt horogra – volt nagy öröm

agroinform.hu19 órája