Tápai és Kucsera: "Utoljára szerepelünk együtt házaspárként"

Startlap - Startlap
A közelmúltban szétköltözést és megcsalást említő cikkek születtek a sztárpárról. Van-e ezeknek valóságalapja? Bulvárösszefoglaló.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor: “Utoljára szerepelünk együtt házaspárként”

Az utóbbi időben számos pletyka keringett arról, hogy zátonyra futott Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága, ám egy rövid nyilatkozatot leszámítva, ők egészen idáig nem reagáltak a hírek kapcsán. Most, a terveik szerint utoljára beszéltek a magánéletükről. Ha érdekel, milyen meglepő bejelentést tettek, erre a linkre kattints.

Nem segít a kezelés Pásztor Erzsin

Újra színpadra akar állni a 85 éves színésznő, aki nehezen bírja az ágynyugalmat, amit az orvosok rendeltek el neki. Hogy miért is, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Megmutatta 16 évvel fiatalabb barátnőjét Nagy Sanyi

Először beszélt párjáról Nagy Sanyi, sőt a 41 éves színész meg is mutatta kedvesét a BEST magazinban. A mi kis falunk sztárja elárulta, már a gyerekvállalás gondolata is felmerült benne. A részletekért és a fotóért ide kattints.

Gyereket vár Stohl András felesége

Stohl András és felesége, Vica gyereket várnak – osztotta meg közösségi oldalán a műsorvezető. A bejelentés egy fotóval történt, amit ezen a linken találsz.

Ábel Anita és Bereczki Zoltán is bocsánatot kért Győzikétől

A két műsorvezető pár perc eltéréssel ismerte be a közösségi oldalán, hogy emberileg és szakmailag is hibázott a Gáspár Győzővel készített interjú során.  Az előzményeket és Ábel Anita bocsánatkérő szavait itt olvashatod el, Bereczki Zoltán reakcióját pedig itt.

Ezért nem házasodik össze Détár Enikő és 10 évvel fiatalabb párja

Détár Enikő és párja, Kiss Péter megtalálták egymásban azt a harmóniát, amiről korábban azt gondolták – a válásaik után – hogy már nem fogják megélni. Mint a Fókusz riportjából kiderül, a kapcsolatuk több mint 8 éve indult, akkor a korkülönbség miatt sem jósoltak sokan nagy jövőt nekik. De házasságot továbbra sem terveznek. Ha kíváncsi vagy az okára, ebből a cikkből kiderül.

Kulcsár Edina és G.w.M.: “Tudatosan tönkre akarnak minket tenni”

Amióta kiderült, hogy Kulcsár Edina válik Csutitól, és egymásra találtak Varga Márkkal, vagyis G.w.M-mel, a figyelem és egyúttal a támadások kereszttüzébe kerültek. Összekapaszkodva próbálnak túljutni a nehéz időszakon. Az egykori szépségkirálynő ebben a cikkben mesél a megpróbáltatásaikról.

Megfigyelés alatt tartják II. Erzsébet angol királynőt

A királyi családhoz közel álló források beszéltek először erről, azonban nem valamely betegsége újult ki Anglia uralkodójának. Részletek

Emlékszel még? Ezzel a dallal robbant be a köztudatba Szekeres Adrien 25 évvel ezelőtt

A Sztárban sztár versenyzőjét még 1997-ben ismerte meg az ország, az Unisex énekesnőjeként. Emlékszel még, melyik volt az első slágerük? Itt meghallgathatod.

A pedikűrösének köszönheti Mészáros Árpád Zsolt menyasszonya, hogy elkerülte a rákot

A fiatal nőnek egy “tyúkszem” miatt javasolta pedikűröse, menjen el nőgyógyászati szűrővizsgálatra. A tanulságos esetről ez a cikk számol be.

 

Címlapkép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ez is érdekelhet

képcím

"Egy kezemen meg tudnám számolni azokat, akik nem a híres embert...

képcím

50 éves lett Gáspár Győző, akit Novák Katalin és Szijjártó...

képcím

A Fradi-meccsen majmozó Győzike feljelenti a patkányozó Curtist