Bikinis képet posztolt Détár Enikő: "Nincs filter és nincs retus"

Startlap - Startlap
A népszerű színésznő bátran mutatta meg remek alakját a nyári forróságban. Bulvárösszefoglaló.

Jól áll a bikini Détár Enikőn, sokan irigykedhetnek 

A színésznő 2020 őszén szerepelt a Dancing with the Stars című műsorban, ami által visszanyerte régi alakját: 5 kilótól szabadult meg a verseny alatt. Azóta tartja a súlyát, 58 évesen is elképesztően jó alakja van. Erről egy fotót is posztolt, amihez ez a link vezet el.

Szakított Molnár Gusztáv és felesége, Fazekas Vivien

Molnár Gusztáv és felesége, Fazekas Vivien sok mindent megéltek együtt az elmúlt pár évben, rengeteg nehézségen voltak túl. Részletek

VV Virággal csókolózott Shane Tusup

Pár héttel ezelőtt kezdett el terjedni egy fotó és a pletyka, miszerint a Szabó Zsófival való szakítása után Shane Tusup a Való Világ 10. szériájának szőkeségével kavart egy szórakozóhelyen. Eddig egyik fél sem erősítette meg a hírt, ráadásul a fotó is eléggé homályos, de VV Virág most mondott pár szót arról az éjszakáról. Íme.

Michael Schumacher a tévé előtt ülve nézi a futamokat Jean Todtal

Fotó Clive MasonGetty Images

A gphirek.hu Frankl Andrással közölt exkluzív interjút. A 84 éves újságíró évtizedek óta foglalkozik a Forma-1-gyel, mindenkit személyesen ismer a cirkusz főszereplői közül. Az interjúban számos emlék mellett szóba került Michael Schumacher is. Ha érdekel, milyen információkat osztott meg az újságíró a kómában fekvő hétszeres német világbajnokkal kapcsolatban, ide kattints.

Hofi és Koós: senki sem tudja, mi történt köztük

Egy véletlen, egy buli alkalmával álltak össze, Bilicsi Tivadar azonnal egy remek duót látott bennük. Legendás páros voltak, azonban korán véget ért a közös karrier. Részletek

Brad Pitt és Gwyneth Paltrow 25 éves fotója tarol

A kilencvenes évek egyik álompárja örökre beírta magát a frizuratörténelembe, amikor gyakorlatilag egymás tükörképeként jelentek meg Az ördög maga című film premierjén. Ráadásul nem is akárki vágta rövidre a frizurájukat akkor. Katt ide.

Meglepő, de ezek a sztárok mind szakítottak 2022-ben

A hírességek a nyilvánosság előtt élik az életüket, ezért azt sem tudják sokáig titkolni, ha véget ért a kapcsolatuk. Márpedig 2022 első felében többen is úgy döntöttek, hogy elbúcsúznak a korábbi párjuktól, és inkább nélküle folytatják tovább. A róluk szóló összeállítást itt olvashatod.

Egyre rosszabbul van Berki Krisztián édesanyja: Csodálkozom, hogy még életben vagyok!

Berki Krisztián gyászoló édesanyjának fájdalma továbbra sem enyhül. Júlia az unokáit a temetésen látta utoljára – reméli, hogy hamarosan újra megölelheti őket. Részletek.

Alec Baldwin spanyoltudásán nevet az internet

Fotó Eugene GologurskyGetty Images for East Hampton Library

Alec Baldwin a hét elején jelentette be, hogy kedden meginterjúvolta Woody Allent, amit az Instagram-oldalán élőben közvetített. A beszélgetés alatt többször is technikai problémák léptek fel, egy ponton meg is szakadt a kapcsolat a résztvevők között. Ekkor történt az ominózus eset, ami miatt most rengetegen froclizzák Baldwint. A felvételt ezen a linken találod.

 

Címlapkép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

Ez is érdekelhet

képcím

Alec Baldwin ellen gondatlanságból elkövetett emberölés a vád

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Brad Pitt névre hamisított személyi igazolványt