Curtis: Most úgy érzem, meggyógyultam 

És vissza akarja kapni Majkát.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-18 09:48

Fotó: YouTube/ TMC Tube

Curtis öt és fél hét után kijött az elvonóról, ahonnan miután hazament, menyasszonyával együtt rögtön meglátogatta édesanyját – számolt be a Blikk. A rapper roppant pozitívan nyilatkozott állapotáról.

Most úgy érzem, meggyógyultam. Rengeteget tanultam ez idő alatt arról, hogyan kezeljem azt az életet, amit eddig éltem, és tisztán látom, melyik úton szeretnék tovább haladni. (…) Eljött az a pont, amikor már nagyon nem éreztem jól magam. Sok embernek csalódást okoztam, mindenkit átvertem, pedig mindvégig ott volt mellettem a csodálatos menyasszonyom, egy remek barát, Peti és a rajongók szeretete. Remélem, még nem játszottam el teljesen… (…) Az első öt-hat nap nehéz volt az elvonás miatt, de utána egyre jobb lett, erősebb lettem, a családom hiánya viszont végigkísért. Édesanyám boldog és büszke rám, hogy végigcsináltam, bár sajnálom, hogy emiatt kell büszkének lennie

– fogalmazott Curtis, aki állítása szerint innentől kezdve munkájára koncentrál majd, már hét új dalt írt, és a héten egy klipet is forgat, plusz csomó fellépése lesz. A terápia persze nem ért véget ezzel a pár héttel, a rapper továbbra is kezelésekre jár majd. Arról is beszélt, hogy szeretné, ha Majkával minden újra a régi lenne:

A mi kapcsolatunk nem munkakapcsolat. Nekem ő a legjobb barátom volt, szeretném visszakapni, illetve helyrehozni azt, ami elromlott.

Mai nap hírei

Koronavírus – További szigorítások jönnek?

napidoktor.hu4 órája

Koronavírus: március végéig meghosszabbíthatják a korlátozások többségét Németországban

blikk.hu14 órája

Rendőrök vizsgálódnak az olcsó Windows 10-kulcsokat vásárlóknál?

itbusiness.hu14 órája

Fokozott ellenőrzésbe kezd a rendőrség!

autonavigator.hu15 órája

Újabb részletek derültek ki a hétvégi tömeges oltásról

hirado.hu15 órája

Eltűnhet a krumpli Magyarországról

vasarnap.hu18 órája

Szél Bernadett azt se tudta, hol van

demokrata.hu18 órája

Tóth Gabi nyilvánosan üzent Krausz Gábor szüleinek

promotions.hu19 órája