Curtis is elbúcsúztatta Kabát Pétert Újpesten

Startlap - Startlap
A Futball Éjszakáján Istenes Bence és Puskás Peti is labdába rúgott, igaz, másik stadionban.

Még Róka Adrienne, Kabát Péter kedvese is megkönnyezte, hogy az egykori futballista ismét pályára lépett korábbi csapatával, az Újpest stadionjában pénteken. Az országszerte megrendezett eseménysorozat részeként a Szusza Ferenc Stadionban búcsúmérkőzést rendeztek a csatár, illetve Balajcza Szabolcs tiszteletére.

Kabát Péter napját az RTL Klub is követte, ami érthető, elvégre az ünnepelt futballistából időközben celeb lett, szerepelt a Nyerő páros, majd a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is. Ezúttal viszont örömmel húzott ismét futballcsukát, a stadionban pedig mindenki régi ismerősként, barátként köszöntötte.

Sztárokból ráadásul nem volt hiány, mert a közelmúltban Majkával szakító Curtis is pályára lépett korábbi csapattársaival, sőt a rapper még koncertet is adott – a gálamérkőzés végeredménye egyébként 7–7 lett.

De nemcsak Újpesten, hanem az MTK stadionjában is sztárok futballoztak a Futball Éjszakáján. Előbb MTK–Ferencváros öregfiúk mérkőzést rendeztek, majd jöhetett a SZÚR, a Színész–Újságíró rangadó, többek között Istenes Bencével, Puskás Petivel, Rudolf Péterrel, Balázs Palival, Eperjes Károllyal és Nemcsák Károllyal.

Ez is érdekelhet

képcím

Demcsák Zsuzsa elárulta, milyen plasztikai beavatkozást végeztek...

képcím

Péntek este búcsúztatják Kóbor Jánost: "Életem egyik...

képcím

Rúzsa Magdi elárulta, hogyan fogja nevezni három kisbabáját