Kiemelt Hírek 2021. június 13.

Bognár György elnézést kért mindenkitől, aki "félreértette" az Eriksenről szóló kijelentéseit

bubba Kiemelt Hírek 2021. június 13.
Bognár György, akinek a távozásáért még petíció is indult, nyilvános bocsánatkérést tett közzé a Facebook-oldalán. Esti hírösszefoglaló.

Bognár György elnézést kért mindenkitől, aki “félreértette” az Eriksenről szóló kijelentéseit

Szabályos népharag zúdult rá az M4 Sport futballszakértőjére, aki a Dánia-Finnország Európa-bajnoki focimeccs megállítását követően példátlan módon beszélt a dán Eriksen állapotát illetően. Bognár György, akinek a távozásáért még petíció is indult, nyilvános bocsánatkérést tett közzé a Facebook-oldalán. Íme.

A balatoni strandok ingyenessé tételét követeli a DK

Elkeserítő, hogy a mai gyerekeknek szinte elképzelhetetlen egy balatoni nyaralás

– fogalmazott Kálmán Olga a sajtótájékoztatóján, ahol nagy ígéret hangzott el a Velencei-tó, a Fertő-tó és a Balaton strandjait illetően 2022-re. Bővebben.

Hoppál Péter a focisták térdelését a náci karlendítéshez hasonlította

Miután Orbán Viktor csütörtökön közölte, hogy “ezzel a térdelősdivel a legkevésbé sem szimpatizál”, miniszteri biztosa is kifejtette véleményét a félremagyarázásra kiválóan alkalmas antirasszista gesztusról. Hoppál Péter eszmefuttatása erre a linkre kattintva található.

Fürjes Balázs a Fény utcai piacon összefutott Dobrev Klárával

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A Fidesz-KDNP parlamenti képviselőjelöltje kapott az alkalmon, és gyorsan kijelölte Dobrev Klára helyét a politikában. Mi történt? Innen kiderül.

Lökdösték és slaggal locsolták a DK aktivistáit a XVI. kerületben

Az elmúlt rövid időszakban immár másodjára támadják meg a párt aktivistáit, a DK feljelentést tesz. Ha kíváncsi vagy a két esetre, akkor ezt a cikket nézd meg.

Sajtótájékoztatót tartottak a dánok Eriksenről: “A tudata tiszta, ébren van”

A válogatott orvosa is megszólalt, Christian Eriksen szíve valóban leállt, a csapathoz pszichológust kellett hívni. További információkért katt ide.

A közmédia helyett Ujhelyi István tájékoztat a Fidesz ténykedéséről az EP-ben

“Miutána kormány uralta médianyilvánosság rendre megspórólja”, hogy beszámoljon arról, miről és miért szavaz a Fidesz az Európai Parlamentben, Ujhelyi István összefoglalta az elmúlt héten leadott legfontosabb voksaik hátterét. A legérdekesebb talán az Andrej Babiš cseh miniszterelnök összeférhetetlenségi ügyéről szóló állásfoglalást, amelynek egyik fő ellenzője a magyar kormánypárt volt. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Elképesztő tempóra kapcsolt a vakcináció Németországban

Döbbenetes gyorsasággal emelkedik a beoltottak száma, valamint hasonlóan figyelemre méltó, hogy a lakosság rendkívül magas arányban jelentkezett vakcináért. Bővebben.

Kamala Harris történelmet írt: az USA alelnöke is vonult a Pride-on

Fotó: Anna Moneymaker/Getty Images

Hivatalban lévő amerikai alelnök még soha nem vett részt a rendezvényen. Kamala Harris az alkalomhoz illően öltözött fel, férjével együtt, és még beszédet is mondott. Az alelnök jelenéséről készült felvétel a további részletekkel együtt itt található.

Mocsai Lajos lemond a Testnevelési Egyetem éléről

A Testnevelési Egyetemen a modellváltás után a rektorból lesz az intézményt fenntartó vagyonkezelő alapítvány kuratóriumi elnöke. Részletek itt.

Keresés az oldalon