Kvíz: vajon mennyire ismered jól az árakat?

Startlap - Startlap
A maximális pontszámhoz nem elég azzal tisztában lenni, mennyibe kerül egy kiló banán, néhány trükkös feladványt is elrejtettünk a tesztben. Vasárnap déli olvasgatós hírösszefoglaló.

Kvíz: vajon mennyire ismered jól az árakat?

17 kérdés a piaci változásokról. A maximális pontszámhoz nem elég azzal tisztában lenni, mennyibe kerül egy kiló banán, néhány trükkös feladványt is elrejtettünk a tesztben. Ha próbára tennéd a tudásodat, akkor azonnal katt ide.

Így nézett ki Vajna Tímea szőkén, egy 13 évvel ezelőtti szépségversenyen

Tudod, mi volt Vajna Tímea első munkája az egyetem után, vagy azt, hogy milyen végzettséggel rendelkezik? Hogyan került be az ismert emberek közé, miként lett az egyszerű, miskolci lány Arnold Schwarzenegger rendszeres vacsoravendége?Ebben a cikkben felelevenítik Andy Vajna özvegyének életét, és nem mellesleg bemutatják külseje radikális változásait. A régi képeken ugyanis igazi kihívás felismerni Vajna Tímea arcvonásait.

Balatoni strandok: mutatjuk a 2021-es belépőjegy-árakat

Fotó Michal FludraNurPhoto via Getty Images

Kicsit váratott magára, de végre megérkezett az igazi nyári idő, és ezzel együtt a Balatoni szezon is beindult. A legtöbb fizetős strand már várja a látogatókat, illetve hamarosan nyit. Mennyibe kerül a pihenés a legnépszerűbb fürdőhelyeken, milyen szolgáltatásokat vehetünk igénybe? Ja, és védettségi igazolvány kell? Erről szól ez a cikk.

Pokorny Lia meztelenül futott egy virágos réten és ezt kitette az internetre

A színésznő könnyedén képes volt megugrani azt, ami az Instagram-felhasználók nagy többségének szemmel láthatóan nem igazán megy: úgy meztelenkedett, hogy maradéktalanul ízléses maradt, és egy kifejezetten szép fényképet alkotott meg. Íme.

10 nyári szalmakalap, minden arcformához

Mivel is lehetne jobban ünnepelni a napsütést egy olyan ruhadarabnál, ami egyszerre elegáns, mégis egyszerű, mindenkinek feldobja a megjelenését, ráadásul a káros sugárzástól is megóv? Mostanra már rengeteg különféle színű és szabású változat elérhető, ezért igazi élmény a válogatás. Bővebben.

Eladó Karancs-völgyi Kádár-villa: saját helikopterleszállót és arborétumot is kap az új tulajdonos

Megjelent a hirdetési portálokon az egyik leghíresebb nógrádi ingatlan, amely mesébe illő külsejéről és elhelyezkedéséről, valamint hírhedt lakóiról vált ismertté. Maga az épület meglepően kicsi, ugyanakkor ezért a fényűző extrák és a festői környezet kamatostul kárpótól. Fotó és további részletek itt.

Kompoznál a Balatonon? Árak és részletes menetrendek

MTVABizományosi Faludi Imre

2021. június 11. és augusztus 29. között a nyári menetrend lép érvénybe. További információkért kattints ide.

A magyar lány, aki 440 kilométert gyalogol a svéd Lappföldön

A 26 éves Anilla kora ellenére már 35 országban járt, sok ezer kilométert tudhat maga mögött. És ha kis lépésekben is hajtja végre őket, de világmegváltó tervei vannak. Anilla kalandjairól és legújabb túrájáról ebben a cikkben olvashatsz.

A zodiákus bosszúállói: ezzel a négy csillagjeggyel érdemes nagyon vigyázni

Erre a linkre kattintva megtudhatod, kik az állatövi jegyek pusztítói, azok az emberek, akiknek ha egyszer keresztbe teszel, nem felejtik el, csúnyán visszavágnak az őket ért sérelmekért.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on

képcím

Orbán: Kérek mindenkit, szánjon pár percet a hazára

képcím

Vera Jourová: Képtelen vagyok előre látni, Orbán Viktor minek...