Kiemelt Hírek 2021. június 12.

Ahogy a 70 éves Pataki Ági pózol a vitorláson, úgy senki sem tud

Kovács Barna Kiemelt Hírek 2021. június 12.
Az egykori modell lenge nyári ruhában, barátnőjével együtt pózolt a fényképezőgép előtt. Heti bulvárösszefoglaló.

Ahogy a 70 éves Pataki Ági pózol a vitorláson, úgy senki sem tud

Pataki Ági kihozza a maximumot a görögországi nyaralásából, jelenleg barátnőivel túrázik, vitorlázik, amiről szívesen oszt meg fotókat közösség oldalán. Az idén 70. születésnapját ünneplő modell pedig ismét fantasztikusan néz ki. A fotóért ide kattints.

Lesifotó készült Mészáros Lőrincről és Várkonyi Andreáról a VIP-páholyban

A Veszprém Arénában a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata egy góllal verte a Telekom Veszprémet, de kit érdekel a bajnoki cím, amikor a meccset az ország szerelmespárjának vigyázó tekintete kísérte.Várkonyi Andrea egy luxussapka alá próbálta rejteni arcát, sikertelenül. Fotó.

Harry és Meghan második gyermekét a királynő és Diana tiszteletére nevezték el, de a brit rokonság elég visszafogottan örvendezett

Archie Harrison kistestvére péntek délelőtt 11:40-kor jött a világra amerikai állampolgárként. A gyermek pontos paraméterei, amelyek között ezen esetben a szokásos méreteken és neveken túl az öröklési rangsorban elfoglalt helyzete is előkelő helyen áll, itt találhatókErre a linkre kattintva pedig megnézheted a királyi család túlzottan lelkesnek nem mondható nyilvános üdvözleteit.

Gáspár Evelin: Nekem ez a test sok időmbe, energiámba és pénzembe került és igenis büszke vagyok rá

Forrás: TV2

Gáspár Győző lánya retusálatlan tangabugyis képeire rosszindulatú kommentek és üzenetek áradata volt a reakció. Gáspár Evelin válaszul harcos nyilatkozatban éltette a természetességet, és külön üzent az őt kritizáló romáknak. Fotók és további részletek itt.

“Kínosan ügyeltem, hogy ne ragasszák rám a könnyűvérű jelzőt” – Balázs Klári elárulta, hány férfival feküdt le

Egy pontos számot közölt, és alapos magyarázatot is adott arra, miért állt meg ennyinél. Részletek itt.

Jamie Lee Curtis adott egy tök jó interjút magyarországi élményeiről: kiderült, melyik a kedvenc helye, és mi az, amivel meglepték a magyarok

Ahhoz képest, hogy Tony Curtis magyar származású lánya hónapok óta nálunk forgat, a saját Instagram-fotóit leszámítva egyáltalán nem szerepelt nyilvánosan. Szerencsére ennek vége, az RTL Klub interjút készíthetett a kétszeres Arany Glóbusz-díjas színésznővel, aki láthatóan őszintén lelkesedik az országunkért, és ez nemcsak Budapestre, hanem Mátészalkára is vonatkozik. Videó és további részletek itt.

Kellemetlen indokkal hirtelen visszavonta a közmédia Galla Miklós Karinthy-gyűrűjét

Az MTVA berkeiben egyik napról a másikra vált nemkívánatos személlyé. Galla Miklós úgy tudja, egy Karácsony Gergellyel kapcsolatos pletyka miatt nem részesülhet a humoristák legnagyobb elismerésében. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Szily Nóra exkluzív interjút adott: online társkeresőn ismerkedik

Fotó: YouTube/Sztárportré

Édesanyja után édesapja is elhunyt, a járvány miatt pedig a munkáit is elvesztette.

Megcibált ez az elmúlt két év

– mondja Szily Nóra, akivel a Best magazin szokásos podcastinterjúi sorában rendkívüli őszinteséggel mesélt házasságairól, válásairól, gyermekeiről, a gyászról, és arról, milyen új lehetőségekkel próbálkozik. A teljes beszélgetést erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Prokopp Dóra kivételt tett, és újra interjút adott: “Elegem lett a semmitmondó beszélgetésekből”

A Szerencsekerék egykori műsorvezetője tudatosan lépett ki a média világából, nyomós okkal. Prokopp Dóra már az orvosi egyetemet is azért végezte el, hogy “megértse az ember működését”, és azóta is ezen dolgozik, a testi dolgok helyett a lélek oldaláról kutat. Az nlc.hu exkluzív interjújában elmesélte, mivel foglalkozik azóta, hogy eltűnt a tévéből, hogyan telnek mindennapjai, valamint igyekezett olyan dolgokat megosztani, amire valakinek “nagy szüksége lehet, ami reményt adhat az életében”. A teljes beszélgetés itt olvasható.

Schobert Norbertnek 15 milliós kártérítést kellett fizetnie

A legnagyobb hazai lemezkiadók még 2013-ban indítottak eljárást Schobert Norbert ellen szerzői jogok sorozatos megsértése miatt. Az ügy sokáig húzódott, mint most kiderült, a fitneszgurunak végül a múlt évben kellett 15 milliós kártérítést fizetnie, ami csak töredéke volt az eredetileg követelt összegnek. A kiadók most új perre készülnek, hogy miért, azt itt olvashatod.

 

Heti közéleti hírösszefoglalónkat itt találod >>

Keresés az oldalon