Bármelyik pillanatban megszülethet Szabó Győző kisfia: 'Judit ősanya típus, vajúdni akar. Most sem kér gerincérzéstelenítést'

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor szülőszobán a kispapa is jelen lesz Rezes Judittal.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-03-05 13:10

Fotó: YouTube/ Liluland

Szabó Győző legkésőbb szerdán harmadjára is apa lesz, ugyanis ha addig nem bújik elő a kisfiú magától, az orvosok megindítják a szülést Rezes Juditnál. Az apuka túlzás nélkül a fellegekben jár, és némi vívódás után azt is eldöntötte, hogy ő is bent lesz párjával a nagy pillanat idején – írja a Blikk.

Szombatra vártuk a fiamat, de még akkor sem tudtam, képes leszek-e bemenni a szülőszobába. Judit azt mondta, ez az én döntésem, így aznap egész este ezen gondolkoztam. Végül beláttam, hiba lenne kihagyni, és ma már ott tartok, remélem, nem szerda este történik meg a csoda, mert akkor színpadon leszek. Azt nagyon sajnálnám

– fogalmazott a színész, aki azt mondja, a várakozás időszaka egy olyan lelkiállapot, amihez “nem lehet hozzászokni”, és egyébként rengeteget segít párjának. “Ki merem jelenteni, hogy a feleségem el van kényeztetve” – állítja a lelkes apuka, akinek a gyermekei jelentik az élete értelmét.

Felnőtt életem minden ciklusában kaptam egy babát: 27 éves vad fiatalként olyan voltam Borival, mint egy kamionos, Misi pedig akkor jött, amikor 40 évesen már kezdtem lenyugodni. Most középkorú vagyok, de 30 éves fiúnak érzem magam. Imádom a gyerekeket! Ha tehettem volna, már nyolc gyerekem lenne. A viszontszeretetük ad értelmet az életemnek, és engem nagyon szeretnek a gyerekeim. Folyamatosan túl vagyok csordulva, és csak most jön a java!

A család egyébként elég komolyan felkészült az új jövevényre: a lakást magas nyomású készülékkel sterilizáltatták, és a színésznő édesanyja beköltözött az egyik szobába. Rezes Judit pedig szeretné megtapasztalni a szülés valódi élményét:

Judit ősanya típus, vajúdni akar. Most sem kér gerincérzéstelenítést, pedig a dereka már fáj, de ezt is természetesnek tartja. Császármetszésről szó sem lehet, csak, ha az orvos a baba érdekében ragaszkodik hozzá.

Mai nap hírei

Felmérték a Leonardo da Vinci rajzain lerakódott mikroorganizmusokat

szimpatika.hu10 órája

Megszűnik jövőre a HBO GO

gsmring.hu11 órája

Kiszorítaná a külföldi élelmiszerláncokat az országból Lázár János

168ora.hu13 órája

Micsoda nő! Julia Roberts rövidnadrágban mutatta meg alakját

joy.hu13 órája

Orbán Viktor válaszolt Manfred Webernek

demokrata.hu14 órája

Megmenekül Alaszka az olajkitermeléstől?

koponyeg.hu15 órája

Kerényi Miklós Máté nem bírta tovább, maga mögött hagyott mindent

femcafe.hu19 órája

Rakovszky Zsuzsa 70 éves

konyvesmagazin.hu19 órája