Szabó Győző harmadszor lesz apa

A színész majd’ kiugrott a bőréből, amikor meghallotta a hírt.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-04 11:46

Fotó: Facebook

A télen érkezik Rezes Judit és Szabó Győző második közös gyermeke. A pár a Borsnak beszélt arról, hogyan formálja át az életüket az új családtag.

„Igen, lesz egy kisbabánk – mondta a boldog kismama. – Február végén, március elején érkezik. Tervezett baba volt, és alig várjuk, hogy világra jöjjön.”

Rezes Judit ettől függetlenül dolgozik tovább, igaz, vannak olyan előadások, amelyeket már csak azért sem lehet pocakkal eljátszani, mert teljesen másról szólnak, és nem lenne hiteles a darab várandós színésznővel. Ezért december végéig lesz színpadon.

Szabó Győző mellett persze nincs miért aggódnia, mivel a színész több lábon áll: rádiózik és éttermet is vezet. Elmondása szerint mindig az övé volt a családfenntartó szerep, így ebben nagy változás nem lesz.

„Ruhákban pedig jól állunk, ugyanis – bár számomra másodlagos a baba neme – a jelek szerint ismét kisfiunk lesz, és Misike ruháit megtartottuk – mondta Szabó Győző. – Ahogy minden kapcsolatban, nekünk is voltak hullámvölgyeink Judittal, de átgondoltunk sok mindent. Imádom a gyerekeket, van egy nagylányom és egy kisfiam, Misi. Két-három éve jutottunk arra, hogy így 48 évesen, utolsó körben, miért is ne jöhetne még egy kistesó. Persze sokszor beleszólt a sok munka, de annál nagyobb volt az öröm, amikor meghallottam a hírt.”

Mai nap hírei

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu1 órája

Schmuck Erzsébet petíciót indít

demokrata.hu3 órája

Koronavírus: Kevesebben fertőződtek meg és a halottak száma is csökkent

168ora.hu6 órája

Rettegve várjuk a -17 fokot, miközben a jövő hét végén a feje tetejére áll a világ

propeller.hu7 órája

Schobert Lara csak Jack-kel szereti a kólát, noha még nincs 18

ifaktor.hu7 órája

Olcsóbb iPhone érkezhet áprilisban

digitalhungary.hu10 órája

3 dolog, amit te is túl sokáig használsz

she.life.hu11 órája

Katalin hercegnét alaposan meglepte Harry és Meghan

joy.hu12 órája