Szabó Győző harmadszor lesz apa

Startlap - Startlap
A színész majd’ kiugrott a bőréből, amikor meghallotta a hírt.

A télen érkezik Rezes Judit és Szabó Győző második közös gyermeke. A pár a Borsnak beszélt arról, hogyan formálja át az életüket az új családtag.

„Igen, lesz egy kisbabánk – mondta a boldog kismama. – Február végén, március elején érkezik. Tervezett baba volt, és alig várjuk, hogy világra jöjjön.”

Rezes Judit ettől függetlenül dolgozik tovább, igaz, vannak olyan előadások, amelyeket már csak azért sem lehet pocakkal eljátszani, mert teljesen másról szólnak, és nem lenne hiteles a darab várandós színésznővel. Ezért december végéig lesz színpadon.

Szabó Győző mellett persze nincs miért aggódnia, mivel a színész több lábon áll: rádiózik és éttermet is vezet. Elmondása szerint mindig az övé volt a családfenntartó szerep, így ebben nagy változás nem lesz.

„Ruhákban pedig jól állunk, ugyanis – bár számomra másodlagos a baba neme – a jelek szerint ismét kisfiunk lesz, és Misike ruháit megtartottuk – mondta Szabó Győző. – Ahogy minden kapcsolatban, nekünk is voltak hullámvölgyeink Judittal, de átgondoltunk sok mindent. Imádom a gyerekeket, van egy nagylányom és egy kisfiam, Misi. Két-három éve jutottunk arra, hogy így 48 évesen, utolsó körben, miért is ne jöhetne még egy kistesó. Persze sokszor beleszólt a sok munka, de annál nagyobb volt az öröm, amikor meghallottam a hírt.”

Ez is érdekelhet

képcím

A Duna bal vagy jobb partján található ez a város? Kvíz

képcím

Muri Enikő: Ha már itt tartunk, számomra szimpatikus, amit a...

képcím

Ördög Nóra megmutatta a gimis tablóképét