Kiemelt Hírek 2018. június 17.

Meglepő őszinteséggel vallot múltjáról Szabó Győző

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 17.
A színész elárulta, mi hiányzik neki igazán régi életéből.

Szabó Győző rendkívül őszintén beszélt Lilu új magazinjának arról, hogy milyen volt az élete a kábítószeres időszakában, és azt is elárulta, mi hiányzik neki a régi időkből.

Amikor a drogos korszakomban voltam, akkor sokkal inkább jellemző volt, hogy voltak azok a lakások, ahol tényleg ment a partizás. Számolatlan nővel voltam életemben. Nagyon jó volt. Fogtuk, elmentünk, buliztunk, jött a cucc, tényleg, ez a klasszik, amit a filmekben látsz. Mindenhol ömlött az anyag, jöttek a csajok. Tényleg azt kell hogy mondjam, hogy akkor számolatlan nővel voltam. Tíz évig minden este mentünk, cuccoztunk, buliztunk, eki, minden volt, tánc. Olyan tempóban élés ment, hogy az brutális

– fogalmazott a színész, aki a lánya születése után leállt a kábítószerekkel, azonban egy dolog a mai napig hiányzik neki: a heroin.

A cucc az hiányzik néha. Ha valaki megkérdezné, hogy csinálnám-e még egyszer, azt mondanám, hogy biztos, hogy nem. Ez egy nagyon fura kérdés és nagyon fura a válasz, mert azt, amit a heroin adott nekem, azt az eufóriát nem adta még soha semmi meg. Egy jó bor, egy jó szex mondjuk, egy jó ebéd, egy jó impluzus, egy jó sok minden… az meg tudja adni, de a közelében sincs. De nincs mese, nem léphetek vissza ugyanoda. Dolgom van, feladataim vannak, gyerekeim vannak. Álmomban még visszajön. Az addiktológusok azt mondják, hogy heroinista vagy, a dolognak nincs vége, egyszerűen csak szüneteltetve van.

– árulta el Szabó Győző, aki utóljára 18 évvel ezelőtt használt heroint.

Keresés az oldalon