Meglepő őszinteséggel vallot múltjáról Szabó Győző

A színész elárulta, mi hiányzik neki igazán régi életéből.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-06-17 12:10

Fotó: Facebook

Szabó Győző rendkívül őszintén beszélt Lilu új magazinjának arról, hogy milyen volt az élete a kábítószeres időszakában, és azt is elárulta, mi hiányzik neki a régi időkből.

Amikor a drogos korszakomban voltam, akkor sokkal inkább jellemző volt, hogy voltak azok a lakások, ahol tényleg ment a partizás. Számolatlan nővel voltam életemben. Nagyon jó volt. Fogtuk, elmentünk, buliztunk, jött a cucc, tényleg, ez a klasszik, amit a filmekben látsz. Mindenhol ömlött az anyag, jöttek a csajok. Tényleg azt kell hogy mondjam, hogy akkor számolatlan nővel voltam. Tíz évig minden este mentünk, cuccoztunk, buliztunk, eki, minden volt, tánc. Olyan tempóban élés ment, hogy az brutális

– fogalmazott a színész, aki a lánya születése után leállt a kábítószerekkel, azonban egy dolog a mai napig hiányzik neki: a heroin.

A cucc az hiányzik néha. Ha valaki megkérdezné, hogy csinálnám-e még egyszer, azt mondanám, hogy biztos, hogy nem. Ez egy nagyon fura kérdés és nagyon fura a válasz, mert azt, amit a heroin adott nekem, azt az eufóriát nem adta még soha semmi meg. Egy jó bor, egy jó szex mondjuk, egy jó ebéd, egy jó impluzus, egy jó sok minden… az meg tudja adni, de a közelében sincs. De nincs mese, nem léphetek vissza ugyanoda. Dolgom van, feladataim vannak, gyerekeim vannak. Álmomban még visszajön. Az addiktológusok azt mondják, hogy heroinista vagy, a dolognak nincs vége, egyszerűen csak szüneteltetve van.

– árulta el Szabó Győző, aki utóljára 18 évvel ezelőtt használt heroint.

Mai nap hírei

Melegebb éghajlatra küldte a rendőröket a biciklis

formula.hu4 órája

Svájc sorsdöntő népszavazást tart az EU-val való kapcsolatáról!

napmintnap.com5 órája

Összeomlás szélén az egészségügy: emberhiány miatt maradnak el műtétek az Uzsoki kórházban

ezalenyeg.hu7 órája

Már ősszel is legyőzhetjük a gyomokat!

agraragazat.hu7 órája

Híres nők, akik egy másik nő mellett leltek boldogságra

joy.hu13 órája

A 10 legfontosabb pénteki átigazolási hír, amiről lemaradtál

eurosport.hosszabbitas.hu17 órája

Ausztria: megérkezett a szeptemberi tél

sielok.hu17 órája

Elkészültek a hazánkban gyártott, világszínvonalú lélegeztetőgépek

demokrata.hu19 órája