Kiemelt Hírek 2019. január 13.

Így búcsúzott Rezes Judit a színpadtól - hamarosan megszületik a gyermeke

Startlap Kiemelt Hírek 2019. január 13.
A színésznő és Szabó Győző második közös gyermeküket várják.

Rezes Judit már korábban bejelentette, hogy terhessége miatt decemberben egy időre elhagyja a színpadot, és be is tartotta az ígéretét. A 42 éves Jászai Mari-díjas színésznő Facebook-oldalán írta meg, hogy a Katona József színház A két Korea újraegyesítése című darabjának 100. előadásával elköszön a szerepléstől.

Egy időre elbúcsúzom a színházi szerepeimtől

– fogalmazott Rezes, aki a színház emblémás babaváró ajándékait is megköszönte a bejegyzésében (egy plüssmacit és egy rugdalózót kapott). 

Közzétette: Rezes Judit – 2019. január 11., péntek

Vannak olyan előadások, amelyeket már csak azért sem lehet pocakkal eljátszani, mert teljesen másról szólnak, és nem lenne hiteles a darab várandós színésznővel, ilyen az Ithaka is. Úgyhogy december végéig leszek színpadon, és még van egy-két forgatási napom Gothár Péter Hét kis véletlen című filmjében is. A jövő évtől pedig a babavárásra koncentrálok

 – fejtette ki a Borsnak még októberben a színésznő. Szabó Győző és Rezes Judit második gyermeke várhatóan február végén vagy március elején születik meg. A színészpáros újra fiút vár, akit valószínűleg Gáspárnak neveznek majd.

Szabó Győző háromgyermekes apa lesz tavasszal, ugyanis neki az előző házasságából is született egy lánya. A két idősebb testvér, Misi és Bori már nagyon várja a kis Gáspárt.

Mindketten nagyon boldogok voltak, hogy kis testvérük érkezik. A lányomnak ugyan már van egy féltestvére Misi személyében, akit édesként kezel, de amikor ő született, akkor még kevésbé tudott mit kezdeni a helyzettel, mint most, amikor már felnőtt. (…) Misi pedig már régóta mondogatta, hogy szeretne egy kis testvért, úgyhogy ő különösen odáig volt

– nyilatkozta korábban a BEST Magazinnak Szabó Győző.

Keresés az oldalon