'Annyira gyűlölöm a kábítószert, hogy azt nem tudom elmondani' - Majka komoly bizonyítékot vár Curtistől

Majoros Péter szerint Curtis már egy csomószor fogadkozott a leszokásról, ezért ez különösebben nem hatja meg.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-02-22 12:44

Fotó: YouTube/ oroscafe

Curtis szombaton kijött a hathetes elvonóról, és azóta nagyjából mindenki arról kérdezi, hogy mi a helyzet Majkával, fognak-e újra együtt dolgozni. A Rádió 1 reggeli műsorában Curtis erről azt mondta: a lényeg a barátságuk, ezt rendbe kell hozniuk, amihez mindenekelőtt neki meg kell gyógyulnia, aztán idővel még bármi lehet. Bors észrevette, hogy Majka körülbelül egy héttel ezelőtt viszonylag pontosan körülírta, mit vár el Curtistől ahhoz, hogy szakmailag is újra meg tudjon bízni benne.

Majoros Péter a Vintage Online portálnak adott egy interjút, amelyben arról beszélt, hogy Curtis mostani próbálkozása korántsem az első ilyen kísérlet a rapper részéről, több száz alkalommal megígérte már, hogy leteszi a drogokat. Amennyiben barátja tényleg képes leküzdeni a függőségeit, ő nyitott a közös munkára is, de ehhez Curtisnek bizonyítania kell, méghozzá azzal, hogy hosszú ideig tiszta marad:

Neki maga miatt kell, hogy az életét rendbe tegye. Nem amiatt, hogy visszakerüljön hozzánk a bandába. Én örülnék a legjobban, ha azt a Curtist kapnám vissza, akivel megismerkedtem, mert nagyon jó barátom volt, és olyan társam, akit elvesztettem emiatt a „semmi értelme” dolog miatt. Annyira gyűlölöm a kábítószert, hogy azt nem tudom elmondani. Egy büdös, senkiházi, szemét, g*ci dolog. Ha ebből ki tud jönni, én leszek a legelső, aki nyitott erre. (…) Nekem az nem elégtétel, hogy az emberek előtt azt mondta, hogy igazam volt, mert én mindig tudtam, hogy igazam volt, és nem érdekelt, mit gondolnak az embe­rek. Nekem az a lényeg, hogy ő meggyógyuljon, teljen el egy-másfél év, és ő tartsa magát. Csináljon egy csomó dolgot, hogy a jelleme visszaformálódjon olyan acélossá, mint amikor megismertem.

Címkék:

Curtis Majka

Mai nap hírei

Vizsgálat indult a Pfizer vakcinája ellen, de aggodalomra nincs ok

metropol.hu7 órája

Szijjártó elment Hollandiába, és elmondta a Magyar Távirati Irodának, hogy a hollandok tiszteljék jobban a magyarokat

444.hu8 órája

Menet közben esett darabjaira az új traktor

agroinform.hu9 órája

Ezt okozza aha túl kevés a pajzsmirigy hormon

napidoktor.hu11 órája

Már költözik a honvédség a Központi Raktárba

transpack.hu13 órája

Kelet-európai rabszolgáktól erős a német húsipar

agraragazat.hu13 órája

„Magyarországon akarok élni”

demokrata.hu15 órája

Tízmilliók menekülnek a Whatsappról

digitalhungary.hu19 órája