Amanda összeházasodik nőnemű csillárjával, de szigorúan nyitottan, mert több más fényforrást is szeret

A fiatal nő a Szabadság-szobrot hagyta ott a lámpáért.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-11-25 17:22

Fotó: LADbible

A 34 éves Amanda Liberty csillárjához szeretne feleségül menni – írja a LADbible. A viccnek is béna történet feltehetően nagyon is komoly, ugyanis Amanda a karjára is rátetováltatta Lumiere nevezetű, véleménye szerint nőnemű csillárját, valamint a nevét is megváltoztatta már egy másik, általa imádott tárgy miatt.

Amanda az objektofíliának nevezett parafíliában szenved, vagyis élő emberek helyett tárgyakat szeret – állítása szerint mély szerelemmel. Az eset nem egyedi, a Wikipédia például több objektofíliás személyt sorol: volt, aki az Eiffel-toronyhoz, mások hidakhoz, a berlini falhoz, vagy éppen autójukhoz, vagy a biciklik felé éreztek ellenállhatatlan vonzalmat.

De visszatérve Amandára: az ő szerelme tárgya egy 91 éves német gyártmányú csillár, amit az eBay-en vásárolt. Korábban már szerette a Szabadság-szobrot is, olyannyira, hogy a nevét is a gigantikus műalkotás miatt változtatta Libertyre.

Fotó: LADbible

Lumiere iránt érzett fékezhetetlen rajongását pedig egy tetoválással is bizonyítja: bal karjára varrták fel neki a csillár képmását. Sőt, Lumiere gyűrűt is kapott, ugyanis vele Amanda össze is fog házasodni. A tárgyak iránt érzett szerelme egyébként 14 éves korában kezdődött egy dobszerkóval,

Amikor először megpillantottam Lumiere-t, tudtam, hogy őt nekem teremtette az ég. Szerelem volt első látásra. (…) Gyönyörű formája van, és csodálatos energiák áradnak belőle

– mesélte Amanda, aki azt is elmondta, hogy Lumiere olyan energiákat küldött felé, amikkel közölte, hogy ő is szereti leendő felesége új tetoválását. A parafíliás Amanda szíve nemcsak a nemekkel, hanem a monogámiával sem törődik: a nőnek Lumiere mellett több csillárral van viszonya párhuzamosan.

Fotó: LADbible

Egyik csillárom sem féltékenykedik, megértik, hogy mindannyiukat másért szeretem. Lumiere-t például imádom megcsókolni és ölelgetni, de Jewel az, akivel alszom, mivel ő hordozható, és nagyon kellemes hozzábújni

– magyarázta Amanda. Az esküvő napja még nincs kitűzve, de a menyasszony azt szeretné, ha minden barátjuk ott lenne a ceremónián.

Mai nap hírei

A csodatevő újra megvillant, de mihez kezdünk majd nélküle?

eurosport.hu8 órája

Újra "lecsap" a Brexit - Sofőrhiány miatt hetente több tonna élelmiszer megy veszendőbe

magyarmezogazdasag.hu10 órája

„Továbbjutottunk, de senki nem tudja, hogy miért” – nem kímélte a Nationalelfet a német sajtó

m4sport.hu12 órája

Még a nyári szünet előtt tárgyal a kormány a nyugdíjkiegészítésről

mfor.hu13 órája

Gyurcsány megkérdezett egy fideszest, hogy mi volt a baja a kormányzásával - A válasz megfizethetetlen

nyugatifeny.hu15 órája

Kiáltványban állnak ki németek a normalitás és Magyarország mellett

vasarnap.hu15 órája

Megnyílt a bíróságon két kamupárt vezetője

168.hu18 órája

„A magyarok tiszteletet érdemelnek, lenyűgözően játszott Szalai Ádám” – dicsérték a külföldi lapok a magyar csapatot

hirado.hu19 órája