A megtámadott futónő szerint meg is ölhették volna, ha menekülni próbál

Makai Viktória őszintén vallott a szörnyű esetről.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-11-09 15:24

Fotó: Facebook/Makai Viktória

Még nincs egy hónapja, hogy megtámadták az utcán Makai Viktóriát. A futónőt egy férfi próbálta leteperni és megerőszakolni a X. kerületi Jászberényi útnál október 14-én, ám a támadó végül nem járt sikerrel. Viktória végig szóval tartotta , és szerencséjére idővel megérkezett férje is, akit látva elmenekült az elkövető.

A támadás egyébként nem messze az otthonától érte a törékeny nőt, akit többször meg is ütött a vádlott. A futónő a Borsnak beszélt a történtekről.

Lerángatta a nadrágomat, majd a sajátját is, és pró­bált közösülni, de ő is szembesült azzal, hogy az erekciója és péniszének a mérete sem segítette ezt a folyamatot

– mondta.

A férfi már meztelen volt, és a futónőn sem volt már nadrág, amikor arra gondolt, hogy elfut. Azonban Viktória szerint ez akár az életébe is kerülhetett volna. A szörnyű perceknek végül férje vetett véget.

Az első pillanatban kiderült, hogy az elkövető, H. István egy közeli boltban dolgozik, így ismerte áldozatát is A rendőrség ezek után könnyen elkapta, mivel a házuk kamrájában rejtőzött el, teljesen csupaszon.

Makai Viktória a történtek után kampányt indított a nőkkel szembeni erőszak ellen, és az események átbeszélésével próbál erőt adni sorstársainak.

Hozzászólások