A Koreában rekedt Kenderesi Tamás reagált a szexuális zaklatási vádra

Startlap - Startlap
Többen megsérültek a Csepeli Strandfürdőben, miután villám csapott a medencébe. Hosszú Katinka 400 méter vegyesen is világbajnok. Mutatjuk, milyen képpel búcsúzott Orbán Viktor Tusnádfürdőtől. Hírösszefoglaló.

Szexuális zaklatási vádja miatt nem engedik ki Dél-Koreából Kenderesi Tamást, az úszó reagált az ügyre

Egy fiatal nő bejelentése nyomán Kenderesi Tamást egy éjszakai szórakozóhelyen történt incidens után őrizetbe vették és kihallgatták Kvangdzsuban. A szexuális zaklatási vád miatt Dél-Koreában rekedt úszó esetéről videófelvételkészült, amelyet a sajtó értesülései szerint már a Magyar Úszószövetség is megtekintett. A szövetség nemrégiben kiadott egy közleményt, és időközben Kenderesi Tamás is megszólalt. Az ügy részleteit, legfrissebb fejleményeit, valamint Kenderesi részletes beszámolóját a történtekről, illetve a szövetségi közleményt ebből a cikkből ismerheted meg.

Villám csapott a Csepeli Strandfürdő egyik medencéjébe

Többen megsérültek vasárnap délután a Csepeli Strandfürdőben, miután villámok csaptak le a területre, többek között az egyik medencébe is. A részletekért erre a linkre kattints.

Hosszú Katinka 400 méter vegyesen is világbajnok lett

Fotó MTIKovács Tamás

A kvangdzsui úszó-világbajnokságon Hosszú Katinka megszerezte kilencedik világbajnoki címét 400 méter vegyesen. Ha ide kattintasz, megtudhatod a részleteket Hosszú lenyűgöző teljesítményéről, valamint az is kiderül, miként szerepelt Jakabos Zsuzsanna.

Ezzel a képpel búcsúzott Orbán Viktor Tusnádfürdőtől

Jövőre ugyanitt

– olvasható egy idillikus, mosolygős kép alatt a miniszterelnök Facebook-oldalán, aki ezzel a fotóval köszönt el a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényétől. A fényképet itt tudod megnézni, ahol az idei Tusványossal kapcsolatos érdekes dolgokat is megtudhatsz.

A kormányellenessége miatt megzsarolt bajai lángosost az ellenzékkel szemben akarhatta felhasználni a Fidesz

A karitatív tevékenységeiről elhíresült Szabó Richárd az év elején számolt be arról, hogy levélben a homoszexualitása nyilvánosságra hozásával fenyegették, amennyiben nem hagy fel a Fidesz támadásával. A korábban egy lángosozó üzemeltetésével foglalkozó bajai férfi most arról írt Facebook-oldalán, hogy miután eltűnt az ellenzéki körökből, egy helyi fideszes képviselőtől érdekes ajánlatot kapott. Ha kíváncsi vagy a teljes ügyre, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Mutatjuk, hol szünetel a vasúti forgalom a viharkárok miatt

Fotó MTIVarga György

Még több útvonalon nem állt helyre a vasúti közlekedés, mivel a szakemberek jelenleg is dolgoznak a szombat éjjeli viharok következtében keletkezett károk helyreállításán. Arról, hogy hol várhatóak fennakadások, itt írnak bővebben.

Videón, ahogy lezúdul az özönvíz Kaposvár utcáin

Kaposvárt sem kímélte a szombat éjszakai vihar, amely jégeső kíséretében csapott le a somogyi településre, bibliai állapotokat teremtve. A patakokká változott kaposvári utcákról itt nézhetsz meg egy videót.

Buszt ígért nekik a Ryanair, mégis Pozsonyban ragadtak a Budapestre tartó utasok

A jordániai Ammánból érkező ryanaires gépnek elvileg szombat 22 óra 55 perckor kellett volna landolnia a magyar fővárosban, a vihar miatt azonban Pozsonyban tették le a repülőt.A légitársaság azt ígérte az utasoknak, hogy busszal elviszik őket Budapestre, erről azonban a reptéren senki sem tudott. Minderről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on

képcím

Az ukránok szerint Porosenko Orbánnal találkozott volna, ezért...

képcím

Orbán: Kérek mindenkit, szánjon pár percet a hazára