Demcsák Zsuzsához mentőt hívtak

Startlap - Startlap
Sebestyén Balázs felesége nehezen állta az autókázást, a volt MSZP-elnök Tenerifére költözött Rába Tímeával, Demjén Ferenc a barátaival sem beszélhet. Heti bulvárösszefoglaló.

Demcsák Zsuzsához mentőt kellett hívni

Csütörtökön érkezett meg a műsorvezető indiai férje, akivel korábban, alig pár hónapja titokban házasodott össze. Sajnos azonban az első együtt töltött éjszakát másnap ijedtség váltotta fel. Hogy miért is kellett mentőt hívni Zsuzsához, azt ebben a cikkben te is megtudhatod.

Sebestyén Balázs felesége kínlódva tűri a nyaralós kabriózást

A népszerű műsorvezető gyakorlatilag sportot űz abból, hogy olyan szögből mutassa meg a gyerekeit, amiből semmi sem látszik a hátukon kívül, és még ezt is kifejezetten ritkán teszi. Most egy kabriós fotót osztott meg, ami feltehetően múlt heti szabadsága során készült, és saját telibe mosolygós arca mellett, amit vélhetően még isten is a szelfizésre teremtett, a szokásosnál enyhén több látszik két fiából. De főleg a feleségéből, aki viszont feltűnően szenved attól a tortúrától, amit el kell viselnie a napsütéses autókázás közepette. Itt találod a fotót.

A volt MSZP-elnök Tenerifére költözött Rába Tímeával

Tóbiás József, az MSZP volt elnöke jelenleg is országgyűlési képviselőként tevékenykedik, de hosszú hónapok óta a munkáját a Kanári-szigetekről látja el. Arról, hogy miért döntöttek a költözés mellettebben a cikkben olvashatod el Tóbiás beszámolóját, ahol felesége, Rába Tímea családi tengerparti fotóját is megtalálod.

Demjén Ferenc a barátaival sem beszélhet

Azóta, hogy márciusi csípőműtétje, majd májusi agyérgörcse miatt kórházba került, nem lehetett semmit sem tudni Demjén Ferenc állapotáról. De a Kossuth-díjas énekes egyik zenésztársa, valamint Frenreisz Károly végre elmesélték, hogy érzi magát Rózsi. Érdekes módon amikor Menyhárt Jánosnál érdeklődtek, aki 40 éve dolgozik együtt a betegeskedő Demjénnel, váratlan választ kaptak. Minderről itt olvashatsz bővebben.

Demcsák Zsuzsa egy fotóval üzent valamit, de nem tudjuk megfejteni

Demcsák Zsuzsa titokzatos képet tett közzé az Instagram-oldalán. Az Ázsia Expressz 2. sztárja úgy tűnik, valami igazán különlegeset tartogat ismét a nézők számára. A tévés rajongói egyből találgatni kezdtek a kép láttán, ugyanis a szemfülesek egy térképet is kiszúrtak az ominózus felvételen. Ha érdekel a sejtelmes fotó, itt megnézheted.

A hatodik szülinapját ünneplő, minivilmosi külsővel rendelkező György herceg mosolyától a szárazjég is elolvad

Döbbenet, de György herceg már hatéves, ennek apropójából megmutattak pár új fotót Katalin hercegné és Vilmos herceg közös Instagram-oldalán. György az angol labdarúgó-válogatott mezében pózol a képeken, amelynek kapcsán kicsit kommentelgettek egymásnak a csapattal. De igazából a lényeg nem ez, hanem György, és az ő mosolya, meg az, hogy egyre jobban az apjára üt. A képekeket itt nézheted meg.

Markos György ezért nem áll többé színpadra

Markos György a minap ünnepelte 73. születésnapját, és saját elmondása szerint életében már három alkalommal született újjá. Évekkel ezelőtt ugyanis ennyi alkalommal jött ki az intenzív osztályról, ahol stroke-kal és szívinfarktussal is kezelték. A humorista elárulta, miért került többször is életveszélybe, valamint azt is, miért döntött úgy, hogy nem áll többé színpadra. Ebből a cikkből te is megtudhatod.

Ne maradj le a hét legérdekesebb híreiről sem!

Döbbenetes fizetésükkel sokkoltak a pedagógusok, óriási sorokban várakoznak a kemoterápiára, Berki Krisztián élő adásban viharzott ki az ATV stúdiójából. Minderről, sőt még extrább hírekről ide kattintva olvashatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

"Tényleg arra vártál, hogy bejön?" - Vadon Jani nélkül indult a...

képcím

Vadon Jani 15 év után otthagyja Balázsékat

képcím

Orosz katonai gépet vettek üldözőbe a svédek - fotókon a hét...