A drogdílerükkel raboltatták ki a kispesti taxiscéget a diszpécserek

Startlap - Startlap
A rendőrség elég gyorsan rájött, hogy nem akárhova vezetnek a 30 milliós betörés szálai. Hírösszefoglaló.

A diszpécserek adták a tippet a drogdílerüknek, hogy rabolják ki a kispesti taxiscéget

A nyomozók elég gyorsan rájöttek, hogy az alig három napja jelentett 30 milliós betöréses lopás szálai a személyszállító cégtől a díszpécserek díleréhez vezet. A bűnügy részleteiért itt folytasd az olvasást.

Egy eltűnt magyar testvérpárt keresnek Mallorcán

Egy 18 éves férfiról és egy 30 éves nőről van szó. Arról, miként veszett nyomuk, és hol tart a felkutatásuk, ebből a cikkből tudhatsz meg mindent.

“Úgy halt meg, mint egy kutya, mint egy gyáva. (…) Isten áldja Amerikát” – Dondald Trump bejelentette, hogy az Iszlám Állam vezetője három gyerekével együtt felrobbantotta magát

Donald Trump bejelentésével immár hivatalos az, amiről a nemzetközi média már a nap folyamán szivárogtatott részleteket: elhunyt Abu Bakr al-Bagdadi, az ISIS vezetője. Az Egyesült Államok elnöke beszámolt a katonai akció részleteiről, az iraki állami televízióban pedig egy kapcsolódó felvételt mutattak be. Mindezeket erre a linkre kattintva nézheted meg.

Az Átlátszó szerint az alig két hete megválasztott Horváth Csaba rögtön átláthatatlanná tenné Zuglót, az MSZP-s politikus szerint egyáltalán nem erről van szó

50,33 százalékkal lett Zugló polgármestere Horváth Csaba, akinek az új képviselő-testület hétfői alakuló ülésére benyújtott előterjesztése, valamint egy salátarendeletekeltette fel az Átlátszó oknyomozó portál figyelmét. Az MSZP-s politikus saját döntési jogkörét, valamint az önkormányzat vagyonával kapcsolatos ügyeket érintő igen figyelemre méltó változtatásokat eszközölne. A hír kipattanására Horváth is reagált. Minderről ebben a cikkben olvashatsz el minden további részletet.

Az ellenzék számára sorsdöntő újraszámlálás jön Kőbányán

Huszti András Norbert momentumos önkormányzati képviselő X. kerületi önkormányzati képviselői mandátuma ügyében kért újraszámlálást a Fidesz, amit a Fővárosi Ítélőtábla engedélyezett. Miért engedélyezték a voksok újbóli megszámlálását, és mitől olyan fontos ez az ellenzék számára? Innen kiderül.

Riasztó tendenciát tárt fel a rendőrség: csak októberben több mint 40 ember vesztette életét közúti balesetben

Fotó: John Cowpland/Getty Images

És ez a szám folyamatosan nő, az elmúlt négy nap során például hat halálos baleset történt. Milyen okokra vezethető vissza a tragédiák nagy száma, és miként lehetne megelőzni azokat? Erről szól ez a cikk.

Észak-Korea háborút lengetett be az USA-nak

Ez a diktatúra vasárnapi közleményéből derül ki, amelyről itt olvashatsz bővebben.

Dobrev Klára szerint hétfőre Ursula von der Leyen is értesülni fog arról, hogy Orbán Viktor új jelöltje nem alkalmas a biztosi pozícióra

Ebben a cikkben feltárják a DK európai parlamenti képviselőjének keménynyilatkozatátVárhelyiOlivérről.

A meteorológusoknak már van egy forgatókönyvük arra, hogy milyen lesz az idei tél

Ha érdekel, milyen időjárást jeleznek előre a téli időszakra, akkor ezt a cikket olvasd el.

Ferenc pápa jelentősen megváltoztathatja döntésével a katolikus egyházat

Fotó: Jeff Swensen/Getty Images

Az Amazonas-térség püspökei egy olyan reformotszavaztakmeg, ami átalakíthatja az egyházat. A kérdésről Ferenc pápának kell döntenie. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...

képcím

Bűnös Donald Trump a szexuális zaklatás vádjában

képcím

Donald Trump üzent Magyarországnak