VV Aurelio nem hajlandó börtönbe vonulni

Startlap - Startlap
A Való Világ egykori győztesét súlyos cselekedet miatt ítélte el a bíróság. Heti bulvárösszefoglaló.

VV Aurelio nem hajlandó börtönbe vonulni

Aurelio Caversaccio, az egykori Való Világ szereplőt emberrablással vádolják, és az elsőfokú bíróságon 4 év letöltendőt kapott. Aurelio bepöccenése most érte el a tetőfokát, itt te is elolvashatod hogy mit helyezett kilátásba a börtönbe vonulás helyett.

Hódi Pamela elárult néhány titkot Berki Krisztiánról, és közben elég alaposan kiosztotta őt

Hódi a hétfői Mokkában kotyogott el különféle dolgokat gyermeke főpolgármesteri álmokat kergető édesapjáról, tulajdonképpen jól lehordta Berki Krisztiánt, miközben azt fejtegette, miként békült ki Mazsival. Ha érdekel, miket mondott Hódi, akkor itt folytasd az olvasást, ahol videón is megtalálod a beszélgetést.

Friderikusz Sándor hosszú idő után egy kicsi magyarázatot adott arra, miért nem nyilatkozik a nyilvánosság előtt

Ötezer ember töpreng azon, hová tűnhetett Friderikusz Sándor: egy, a témának szentelt Facebook-csoport tagjairól van szó. Ők biztosan nagyon fognak örülni ennek a cikknek, amelyben egyrészt hosszú idő után sikerült megszólaltatni a tévést, másrészt bemutatják, miket lehetett róla megtudni az elmúlt években

Rendeződni látszódik Majka és Curtis kapcsolata

A két rapper tavaly augusztusában szakított egymással, miután Majka a nyilvánosság előtt teregette ki, hogy barátja drogproblémákkal küzd, ezért nem akar vele tovább együtt dolgozni. Curtis akkoriban azt mondta, hogy sosem fog megbocsátani barátjának, de az élet mindent felülírt. A lenti cikkből megtudhatod, milyen most a kapcsolatuk. 

Emilión röhög a fél ország – megszólalt az énekes!

Ganxta Zolee nemrégiben a Tankcsapda YouTube-csatornáján csúnyán kiröhögte Emiliót egy pár évvel ezelőtti fellépés miatt, amelynek során a zenészkolléga valódi angol szavak helyett egy adag dú-dú-dú-val énekelte el a Get Down On It című slágert. Ganxstának a cikizésre minden alapja megvolt, Emilio pedig egy ideig nem akart nyilatkozni, most azonban meggondolta magát, és ugyanezen a csatornán keresztül kommentálta a szereplését. De bár ne tette volna. Emilio szavainak olvasását mindenkinek szeretettel ajánljuk, itt van hozzá a link.

Előkerült egy fotó a 30 éves, gyönyörű Kovács Katiról

Nem fog az idő Kovács Katin, akár 20 évet is letagadhatna a korából.  Nem véletlen, hogy a férfiak rajonganak érte, hiszen minden idők legismertebb magyar énekesnője mindig is nagyon csinos volt. Ezt bizonyítja egy 1974-ből előkerült kép, mely a Magyar Rádió stúdiójában készült, és most te is megnézheted, ha ide kattintasz

Meseszép ruhában vezette a Séfek Séfét Liptai Claudia

Megszokhattuk, hogy a Séfek Séfében Liptai Claudia jól néz ki, de a legutóbbi adásban különösen szép ruhában volt. Ebben a cikkben találod a fotót. De nem csak ezért volt emlékezetes a műsor: olyan dolog történt a csütörtöki Séfek Séfében, amire eddig még nem volt példa. A részletekért ide kattints.

Bereczki elmondta, miért vált el Szinetár Dórától

Sokszor csalódott, de Bereczki Zoltán tanult a kudarcokból a karrierjében és szívügyekben is. Ezért ritka, hogy ennyire megnyílik a magánéletével kapcsolatban, mint most. Ebben a cikkben őszintén elmondja, mi vezetett a Szinetár Dórával kötött házassága megromlásához, és azt is kifejti, mit csinál új kapcsolatában másként, hogy ne sérüljön a szerelmük.

Zacher Gábor élete legnehezebb időszakáról vallott

MTI Fotó: Mohai Balázs

Ne hagyd ki a hét legfontosabb közéleti híreit sem!

Ha nem szeretnél lemaradni az elmúlt napok legfontosabb történéseiről, akkor itt mindet eléred. 

Ez is érdekelhet

képcím

Borkai Zsolt felesége egyszer sem gondolt a válásra

képcím

Borkai Zsolt felesége: Nagyon megalázott a férjem

képcím

"Mi erre születtünk" - Hadas Kriszta és Sváby András a...