Kiemelt Hírek 2018. október 25.

11 év után visszatér a Mátyás térre a Barátok közt egyik fontos szereplője

Startlap Kiemelt Hírek 2018. október 25.
A pénteken adásba kerülő 20 éves jubileumi dupla részekben valószínűleg több régi karakter visszatér.

Október 26-án, pénteken ünnepli 20 éves jubileumát az RTL Klub sorozata, a Barátok közt, amely a kerek évforduló alkalmából a szokásos két rész helyett négy epizóddal, valamint régi szereplők visszatérésével örvendezteti meg a nézőket.

Az egykori főszereplők közül valószínűleg ezen a napon látogat újra a Mátyás térre többek között a Magdi anyust alakító Fodor Zsóka és a Berényi Claudiát játszó Ábrahám Edit is. Rajtuk kívül egy sokkal régebben eltűnt karakterrel is találkozhatnak majd a nézők pénteken: az Egresi Tóni szerepét megformáló Dósa Mátyás is visszatér a Barátok közt születésnapi adásaiban – tudta meg a SorozatWiki.

Dósa 2003-2007 között játszotta Miklós és Nóra örökbefogadott fiát, akit egy autóbalesettel írtak ki a szériából. Hogy halála után hogyan hozzák vissza őt a készítők, az majd csak péntek este derül ki. A színészt a sorozat kreatív producere kereste fel 11 év után, hogy újra jelenjen meg a Barátok közt ünnepi epizódjában.

Nagyon örültem a felkérésnek, ugyanis titkon mindig vágytam arra – ha csak egy epizódra is – de visszakerülhessek a produkcióba. 2007-ben a karakterem, Tóni váratlanul halt meg és nem igazán volt lezárva az ő története. Az elmúlt években amikor időnként az RTL Magyarország székháza környékén jártam, a régi idők emlékei miatt, rögtön megdobbant a szívem. Most pedig, hogy egy napig újra a Barátok közt stúdiójában forgathattam, nagyszerű időutazás volt számomra. (…) A forgatások alatt kicsit furcsa, hogy a régi szereplők és stábtagok közül, már nagyon kevesen maradtak, pedig régen nagyon megszerettem őket. Olyanok voltunk, mint egy nagy család. Azokkal viszont, akik 11 éve is ott voltak, nagy boldogság volt újra találkozni, mert az elmúlt években csak a Berényi Miklóst megformáló Szőke Zoltánnal tartottam a kapcsolatot. Az pedig, hogy vele forgattam le a jeleneteimet, külön élmény volt. Egyelőre nem árulhatok el sokat, de Miklós és Tóni kapcsolata, több mint egy évtized után, végre méltó lezárást kap 

– fejtette ki Dósa Mátyás.

Tejóég!😂🙈 Ti emlékeztek?

Közzétette: Dósa Mátyás – 2018. október 20., szombat

 

Keresés az oldalon