Otthon 2020. március 23.

Nagyanyáink módszere új köntösben: környezetbarát vécétisztító

Fatima Otthon 2020. március 23.
Manapság egyre terjed a környezettudatos életmód, aminek egy szelete a vegyszermentes tisztítószerek használata. Igen, ki lehet száműzni az otthonunkból ezeket, most például a vécétisztítóra mutatunk egy zöldebb megoldást.

Biztosan nem kell ecsetelni, mennyire fontos a lakás – és legfőképpen a fürdőszoba – tisztán tartása, éppen ezért kényes téma a megfelelő tisztítószer kiválasztása. Ám ha nem akarjuk vegyszerekkel szennyezni a környezetünket, akkor is van jó megoldás, például a Toelect automatizált és környezetbarát vécétisztító.

Fotó: Kickstarter

A só mindenre jó

Ez a tisztító vegyszermentes, kemikáliák helyett sót használ a fertőtlenítésre. A rendszert úgy tervezték, hogy a tartályban az elektrolízis folyamata zajlódjon le, ezzel tisztítva, sterilizálva és szagtalanítva a vécét, emellett elpusztítja a baktériumokat és a csúnya foltokat is eltávolítja. Tehát akárhányszor lehúzzuk a vécét, a Toelect által „elektrolizált víz” leöblíti és fertőtleníti a vécécsészét, ráadásul a tartályban sem telepednek meg a baktériumok.

Minden tartályhoz passzol

A Toelect könnyen felszerelhető bármilyen WC-tartályba: csak el kell helyezni az eszközt a tartály szélére, a gumi segítségével beállítani, hogy ne lötyögjön, majd visszatenni a fedelet. Ezt követően egy hálózati adapter csatlakoztatásával lehet készenlétbe helyezni a készüléket, a gyártó szerint a baktériumok 99,9 százalékát eltávolítja a WC-ből a generált elektrolizált víz felhasználásával. 

 

 

Kinek jó? 

Mindenkinek, aki igyekszik az életébe csempészni a környezettudatosság eszméjét, azoknak, akik hisznek nagyanyáink módszereiben, akik szinte minden problémát természetes anyagokkal, nem pedig vegyszerekkel oldottak meg, illetve azoknak, akik tiszta, szép toalettet akarnak.

Toelect WC tisztító

Hirdetés

Keresés az oldalon