Vásárlás 2020. január 20.

Csak víz és só kell a kínai találmányhoz, ami fertőtlenít mindent az otthonodban

Balázs Vásárlás 2020. január 20.
Egret: így hívják azt a kínai gyártmányú fertőtlenítőszert, melyet ha minden igaz, bármely felületre ráspriccelhetünk. Az elektrolizált vízből és konyhasóból kikevert szer nem tartalmaz szintetikus anyagot, ezért még az ételre is ráfújhatjuk. A fertőtlenítő hatás mellett még a rossz szagokat is elűzi.

Még a padlóról is lehet enni – szokás mondani egy alapos takarítás után. Egy kínai cég kifejlesztett egy olyan fertőtlenítőszert, melyet a leírás alapján még az ételre rá is lehet spriccelni, ugyanis nem tartalmaz méreganyagot. Ellenben a tapasztalatok és beszámolók szerint mindent eltávolít a felületről, ami káros az emberre nézve.

Az Egret nevű spray kívülről nézve teljesen átlagos, olyan, mint egy háztartási fertőtlenítő spray. A dizájn kedvéért van a kannában egy kékesen világító lámpa, egyébként átlátszó folyékony szer lötyög benne, mely a vállalat szerint csodákra képes a padlón, a ruhán, a konyhapulton, de a gyerek játékain is. Bármely felületre fújjuk, totálisan fertőtlenít, minden baktériumot és vírust elpusztít.

Viszont nincs benne szintetikus adalékanyag, csak természetes anyagokból keverték ki, ezért is tartja a gyártó, hogy akár még a tányérunkon lévő vajas kenyeret is spriccelhetjük vele.

Nagy előnyének tűnik tehát, hogy a lakás különböző helyiségeibe nem szükséges speciális fertőtlenítő szereket venni. Szintén nem elhanyagolható, hogy a gyártó kifejezett célkitűzésére az Egret szagtalanító, légfrissítő hatású is: nem terjeng a fertőtlenítőkre oly jellemző émelyítő „kórházszag” a használatát követően.

Miből van?

Hogy miből készítik a sprayben lévő folyadékot?

Csapvíz és konyhasó biztosan van benne, emellett az Egret, amely elektrolizálja, fertőtleníti az egész folyadékot. A gyártó természetesen azt javasolja, hogy vegyünk több Egretet és tisztítsuk vele a kocsi belsejét és minden mást is, ahol ennek szükségét érezzük.

Egret fertőtlenítő

Ára: Kb. 28 000 Ft.

Hirdetés

(Via)

Keresés az oldalon