Erdélyi lucskos káposzta ahogy Glaser készíti
A levest megszórhatjuk friss, apróra vágott kaporral, és ízesíthetjük 1-2 ek ecettel is. Friss, fehér kenyérrel tálaljuk.
nosalty.hu3 hete
Még több friss hír
Kapcsolódó
Érik a poloskainvázió Magyarországon: 14 fillléres házi praktika poloska ellen
penzcentrum.hu8 órája
Ehet a kutya szőlőt?
haziallat.hu20 órája
Kétmilliárd éves kőzetben találták, és még életben van
raketa.hu4 órája
Mi a különbség a tengeri só és az asztali só között?
habostorta.hu6 órája
Nem mindegy, hogy milyen hamar zuhanyoznunk edzés után
in.hu10 órája
Receptajánló
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Kapcsolat
Impresszum
Médiaajánlat
2024 © Startlap, Minden jog fenntartva