Zsidró Tamás: Dobó Kata engem az életem egy szép, új fejezetével ajándékozott meg

A sztárfodrász őszintén, részletesen mesélt szerelmükről és az oda vezető több mint húszéves útról.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-03-15 01:34

Dobó Kata és Zsidró Tamás már több, mint másfél éve vannak együtt. Az 54 éves fodrász túl van sok év házasságon, három gyerek édesapja, és a nála tíz évvel fiatalabb színésznőnek is ott van kislánya, Szofi. Zsidró Tamással a Nők Lapja beszélgetet élete szép, új fejezetéről.

A sztárfodrász az érzelmeket is szeretett szakmáján keresztül értelmezi. “Az ötpontos vágástechnika és a szerelem ugyanarról szól: a felesleges dolgoktól ejutni a legegyszerűbb, legharmonikusabb formákig” – kezd bele Dobó Katával közös történetének öt pontjába.

#love #dobokata#zsidro #143❤

A post shared by Tamás Zsidró (@tamas_zsidro) on

“Az első, hogy ülünk Hajas Laci kocsijában, és azt mondja, hogy van egy nagyon jó csaj, iszonyatosan tetszik neki, és el kellene ugranunk érte, mondja a címet, hogy hová. Laci nekem harminc éve a barátom, később hasonló szakmai utat jártunk be, de akkor mi még elsősorban szépreményű ifjak voltunk. Szóval mentünk jó sokáig valahová, megvártam, amíg ő fölment érte, és egyszer csak megjelent egy bombázóval, akinek hatalmas, vörös göndör haja volt. Behuppant hátra a kocsiba, és elkezdtünk beszélgetni” – meséli megismerkedésük pillanatáról Zsidró. Kata ekkor még tinilány volt, de kora ellenére sem volt “az a viháncolós típus”, édesapja katonatiszt volt, a családban magától értetődő volt a fegyelmezettség. Hajas Lászlónak sikerült összehozni a dolgot a vörös bombázóval, így később is sok időt töltött együtt a színésznő Zsidró Tamással.

A második fontos pont a Miniszter félrelép utáni emblematikus Pepsi reklám. ”Akkoriban már nem jártak együtt Lacival, hosszú idő után először találkoztunk úgy, egy-két fotózást leszámítva, hogy ő már egy másik szférában mozgott. Miközben ugyanaz a lány maradt, akit megismertem” – idézi fel a Zsidró Tamás ezt a momentumot.

Ő később megházasodott, lett három gyereke, más léptékű, sokkal hétköznapibb életet élt, mint a színésznő. De azért Dobó Kata világa sem olyan volt Amerikában, amilyennek az itthonról tűnt. “Megmaradt annak a precíz, alapos lánynak, akit megismertem” – mondja szeretettel Zsidró.

A harmadik emlékig újabb évek teltek el azután, hogy Kata bekopogott az ajtón, és megkérdezte, van-e még Pepsi. Egy közös barátnál futottak össze véletlenül, ekkor már Szofi is jelen volt. “Annyira érdekes, már-már földöntúli volt az egész jelenet. Hirtelen valamiféle atmoszféraváltozás történt, más lett a levegő sűrűsége, máshogy szűrődtek a hangok. Azonnal megértettem, hogy a gyerek miatt ő már egy másik Kata. Kata és Szofi között nyilvánvalóan egy új, titokzatos világ volt, és ez tetszett. Annyira, hogy amikor hazamentem, megírtam neki a közösségi oldalon, hogy milyen fantasztikus volt, és milyen szép a Szofi, és hogy örülök nekik.” Dobó Kata válaszolt, és onnantól kezdve abba sem hagyták az üzengetést.

Fotó: Facebook

Ez volt az a pillanat, amikor kettejük kapcsolata új fázisba került. “Azon a bizonyos nyári napon egyszerűen összeállt a kép.” Az éveikkel és sebeikkel meg kellett küzdeni. “Én úgy érzem, hogy jó időben jöttünk egymásnak. Bár ő éppen berendezkedett egy olyan életre, ami csak Szofiról, meg a színházról szólt. Kicsit talán gyanakvó is volt, viszontlátott ötvenesként, túl egy váláson, megtépázva, és azt gondolta, majd biztos hajtom a húszéves csajokat. Azt a húsz évet, amit háromgyerekes családapaként töltöttem, kevésbé ismerte.”

Arra a kérdésre, hogy mi volt az, ami leginkább megfogta Dobó Katában, így válaszolt: “Mindenképpen az, hogy bár volt nagyon fönn és nagyon lenn, megmaradt benne az a tartás, méltóság, amit én annyira tiszteletreméltónak találok egy emberben és vonzónak egy nőben.”

Mi így kívánunk nektek….😘

A post shared by Tamás Zsidró (@tamas_zsidro) on

A negyedik pont pedig már a jelen. “Kata engem az életem egy szép, új fejezetével ajándékozott meg, talán ez lenne a negyedik pont, amelyen a kapcsolatunk nyugszik, őszintén érdekel minden, amit csinál, amit alkotóként gondol, vagy tesz.”

Azt ötödik pontról nem tett említést, az minden bizonnyal még a jövőben várja őket valahol. A történet pedig végül visszakanyarodik a kezdeti, szakmai metaforához. “Arányosság. Ennyi a technika. Csak az az igazán szép, csak az az igazán emberi, ami arányos.”

Címlapkép: Instagram

Mai nap hírei

Közpénz nem számít: 35 ezer forintos bor, 15 ezer forintos pezsgő

ezalenyeg.hu11 órája

Koronavírusos Szőcs Géza, súlyos állapotban van

szeretlekmagyarorszag.hu13 órája

Áremelés mellett döntött a Netflix

gsmring.hu14 órája

Pécsen megjelent a tigrisszúnyog – komoly kockázatot jelent

agroinform.hu16 órája

Hatalmasat nőtt az új fertőzöttek száma hazánkban

demokrata.hu16 órája

A Halloween nem azonos a Halottak napjával

eletforma.hu19 órája

Tessék megijedni, Európában újra regisztráltak madárinfluenzás eseteket

agraragazat.hu19 órája

Szigetszerű terjeszkedéssel bővül a hazai 5G-s lefedettség

itbusiness.hu19 órája