Visszaszólt Mazsi Berki Krisztián anyjának

Startlap - Startlap
Korábban sem volt felhőtlen a kapcsolatuk, de eljött az a pont, ahol már úgy látta, nem kell mindent szó nélkül tűrnie. Heti bulvárösszefoglaló.

Berki Mazsi nem hagyta annyiban Krisztián édesanyjának kritikáját

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony pár napja kifejtette, hogy nem igazán tetszik neki, ahogyan menye gyászolja a fiát, sőt annak haláláért is őt okolja. Ezt már nem hagyta szó nélkül Mazsi. Íme

Folytatódik a Gáspár Laci-botrány

Pár napja a Redditen tűnt fel először az videó, amin az látszik, hogy Gáspár Laci igencsak kemény szóváltásba keveredett egy szórakozóhely csapatával. Azóta már több kört is ment a net különböző szegleteiben a felvétel, amin az énekes torkaszakadtából üvölt. Szerdán Laci előadta a saját verzióját is, de csütörtökre a vendéglátóhely is megszólalt az ügyről. Íme

Tóth Gabi eddig bírta: feljelentést tesz

Minősíthetetlen stílusban, undorító dolgokat vágott Krausz Gábor és Tóth Gabi fejéhez egy férfi az interneten. Nemcsak az énekesnő, de a két és fél éves kislánya halálát kívánta, ezt pedig már nem hagyják annyiban a szülők. Válaszlépésükről itt olvashatsz.

Katinka közkincsé tette az esküvői fotóikat

Nemrég összeházasodott Hosszú Katinka és Gelencsér Máté, az esküvőjükről néhány fotó már kikerült az internetre pár nappal ezelőtt, azonban a hivatalos fotókra hétfő délutánig várni kellett. Íme.

Blikk: Orbán Viktor ezért nyaralt idén három hetet

Fotó Facebook

Még nem volt példa arra, hogy a kormányfő olyan hosszú vakációra induljon, mint tette idén. A megszokottnál hosszabb nyári szabadságra ment, s körülbelül három hetet töltött Horvátországban, az Adriai-tengernél. A Blikk tudni véli az elnyúlt vakáció okát. Ha kíváncsi vagy rá, ide kattints.

Galambos Lajos a párkapcsolatairól: Ott nem egy ünnepelt sztár vagyok, hanem ugyanaz a százharmincadik senki

Több mint egy év után nemrég véget ért Galambos Lajos kapcsolata. Akkor arról szóltak a hírek, hogy a szakításban a többi között az is közre játszott, hogy a nő nehezményezte, hogy a zenész a válás után is jóban maradt a volt feleségével. Galambost most a Reggelibe is elhívták, hogy megszólaljon a témában. Ha érdekel, mit nyilatkozott, ide kattints.

Ötvenéves lett Cameron Diaz, aki Hollywood üdvöskéjéből az álomgyár nyugdíjasává vált

Nagy kasszasikerek után fordított hátat Hollywoodnak a kedden 50 éves Cameron Diaz. Visszatérését nagy titkolózás övezi, de az biztos, hogy a Netflixen lesz újra látható. Színészi pályáját ebben a cikkben foglalják össze, sok fotó kíséretében.

Dobó Kata az Andy Vajnával való viszonyáról

MTVA Fotó Zih Zsolt

Dobó Kata és Andy Vajna nyolc éven át éltek élettársi kapcsolatban, 2006-ban szakítottak. A kapcsolatuk az elválás ellenére jó maradt, Vajna mindig is támogatta a színésznő filmes törekvéseit. Bővebben

Megmutatta új párját Rippel Feri

Májusban beszélt először az új kapcsolatról, most pedig posztolt is a kedveséről. A szerelmesek fotóját ezen a linken találod.

Szilágyi János Albert Györgyiről: „Egy gyerek megváltoztatta volna”

Fiatal riporterként hamar a csúcsra ért Albert Györgyi, élete utolsó éveiben azonban olyan mélyre került, amiből már nem volt képes felküzdenie magát. Karriere megtorpant, magánéletében egymást érték a kudarcok. Most Szilágyi János beszélt róla, a Felfelé zuhanás című podcastműsorban. Részletek

 

Címlapkép: TV2

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Ukrajna a világ egyik legkorruptabb országa, ezért...

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on

képcím

Orbán: Kérek mindenkit, szánjon pár percet a hazára