Napokkal a halála előtt rendőrt hívott Berki Krisztiánra Mazsi

Startlap - Startlap
A IX. kerületi kapitányság megerősítette, hogy a helyszínen jártak. Egy szomszéd szerint az özvegy két nappal férje halála előtt börtönnel fenyegette Berki Krisztiánt, akitől rendszeresen üvöltözve követelt pénzt. Bulvárösszefoglaló.

Napokkal a halála előtt rendőrt hívott Berki Krisztiánra Mazsi

A váratlan hírt, amelyet aztán a IX. kerületi kapitányság is megerősített, Berkiék ferencvárosi szomszédja osztotta meg a sajtóval. A neve elhallgatását kérő lakó igen részletes beszámolót adott, amely szerint a közös otthonukban csak ritkán megjelenő Mazsi rendszeresen üvöltözve követelt pénzt férjétől, aki viszont “mindig kedves” volt vele. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Bodrogi Gyula megszólalt az X-Faktorban feltűnt tehetséges unokájáról

Bodrogi Enikő előadásával lenyűgözte a mentorokat, akik négy igennel juttatták tovább a 17 éves lányt, és még némi vita is kialakult arról, kinek a csapatába kéne kerülnie. Bodrogi Gyula elmondta, mit gondol ő kisunokájáról. Bővebben.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté nászutas fotót küldött a tengerpartról

A két héttel ezelőtt teljes titokban egybekelt házaspár Horvátországban ünnepli, hogy férj és feleség lettek. A fürdőruhás, nyaralós képet Gelencsérnek köszönhetjük, aki szemmel láthatóan a legnagyobb boldogságban pihen újdonsült feleségével. Íme.

Mindeközben Hosszú Katinka egy tőle szokatlan témában is nyilatkozott: elárulta, hogyan küzdött meg azzal, amikor nemrégiben felszaladtak rá a kilók. A világklasszis úszót teljesen meglepte amit tapasztalt, miután leállt a profi sporttal, és határozottan kijelentette, hogy nem szeretne elhízni. Videó és további részletek itt.

Jakupcsek Gabriella különös szerződést kötött a TV2-vel

Tudták rólam, hogy veszélyes vagyok.

Az eset még korábban, a műsorvezető pályája elején történt. A csatorna Jakupcsek szerződésébe ekkor több furcsa kitételt is beletett. További információkért katt ide.

Hat perces álló tapssal fogadták a Velencei Filmfesztiválon a Hollywoodból száműzött Brendan Fraser filmjét

Andreas Rentz/Getty Images

A filmes világból néma csendben hosszú évekre eltűnt színész nagy visszatérésének lehettek tanúi Velencében, ahol bemutatták Darren Aronofsky legújabb filmjét Fraserrel a főszerepben. Brendan Frasert akkora ováció fogadta, hogy kis híján elsírta magát. Videó.

Majka szerint Tóth Gabinak a tévéshopba kéne mennie, ha már nem megy neki “ez a tévés dolog”

Úgysem tudod sokáig csinálni. Tavaly is megpróbáltad, azt hiszem, negyven perc után buktál meg vele

– közölte az énekesnővel Majka az X-Faktorban, miután az kifejtette, milyen dolgokon igyekezett változtatni az idei évadra, miközben épp összevesztek egy 14 éves, kiemelkedően tehetséges versenyzőn. Majka végül megtapsoltatta a közönséggel Tóth Gabi “személyiségfejlődését”. Videó.

Erős Antónia: Fél évig voltam kórházban

Az RTL Klub híradósa sorsfordító élményeit osztotta meg a minap a nyilvánossággal, ekkor derült fény a rendkívül hosszú kórházi kezelésére, de a szerelmeiről és karrierje kiemelkedő állomásairól sem feledkezett meg. Erős Antónia magánéleti titkairól itt írnak.

Dobó Katára a mai napig megjegyzéseket tesznek Andy Vajna miatt

A színésznőből rendezővé avanzsált Dobó a NőComment adásában mesélt az őt érő támadásokról, és hiába több mint 15 éve már, hogy szakítottak Vajnával, a kapcsolatuk továbbra is aktívan foglalkoztatja a közvéleményt. Dobó Kata és a producer annak haláláig szoros barátságot ápolt. Ha érdekel a beszélgetés, akkor erre a linkre kattints.

Salma Hayek oltár elé is állhatott volna csodaszép hófehér estélyijében

Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

A hatvan felé közeledő, híresen szép színésznő a londoni Claridge’s Hotelben járt vasárnap, milliárdos férje és több más híresség társaságában. Hayek az eseményre egy különleges összeállítást vett fel. Galéria.

(Címlapkép: press.tv2.hu/TV2)

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak

képcím

Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt