Mi az egyes országok hivatalos nyelve? Kvíz

Startlap - Startlap
Nem minden esetben olyan könnyű a válasz, mint gondolnád. Vasárnap délelőtti hírösszefoglaló.

Mi az egyes országok hivatalos nyelve? Kvíz

Vasárnapi fejtörőnkben ezúttal egy elsőre könnyűnek tűnő kérdést feszegetünk, azonban ne felejtsd el, hogy számos országnak nem csupán egyetlen hivatalos nyelve van. Erre a linkre kattintva próbára teheted tudásodat.

Telex: Justin Bieber Tiborcz István kastélyszállójában bulizott a Sziget után

A berendezési tárgyak és a burkolatok mintája alapján jöttek rá, hogy a Sziget Fesztivál péntek esti fő fellépője Orbán Viktor vejének turai érdekeltségében szállt meg. További érdekesség, hogy Bieber Tiborcz szállodájában valamilyen oknál fogva Pókembernek öltözve énekelt. Galéria.

Autót és szerződést kap a három év után újra megválasztott Miss Balaton 

Nánási Pál a zsűri egyik tagjaként úgy véli, “nagyon jó eredmény” született. A 2022-es Miss Balaton füredi döntőjén Csupor Olíviáé lett az első helyezés. Balogh Eleni, a 2019-es győztes három éven át viselte a Miss Balaton címet, és azt mondja, “furcsa érzés”, hogy nem várja majd otthon a korona. Fotók és további részletek itt.

Berki Mazsi megelőzte a sajtót: “Azért tettem ki ezt a képet, mert valószínűleg több videóban látható vagyok”

Berki Krisztián özvegyét a közelmúltban számos kritika érte, amiért férje halálát követően utazik, de arra is megjegyzéseket kapott, hogyan gondozza elhunyt férje sírját. Mazsi a hétvégén már rutinosan ment elébe a durva kommenteknek. Bővebben.

Salman Rushdie-t levették a lélegeztetőgépről

David Levenson/Getty Images

Rushdie egyik kollégája jelentkezett friss hírekkel a több késszúrással, súlyosan megsebesített brit író állapotáról. Rushdie állítólag már viccelődik is. Salman Rushdie-t, aki éveken át bujkált a megölésére felszólító fatva, illetve a fejére kitűzött vérdíj miatt, pénteken került kórházba. Az esetről és annak fejleményeiről itt olvashatsz.

Zsidró Tamás újra tinédzsernek érzi magát a szerelemtől

A sztárfodrászt ezt a kapcsolatát szeretné megóvni a nyilvánosság elől, heves érzelmeiről mégis nyilatkozott. Sőt, korábban már egy fotó is megjelent róla és új kedveséről. Részletek.

Kármán Odett elbőgte magát Justin Biebertől

Bőgtem, amikor kisétált a színpadra a koncert elején. Madarat lehetne most velem fogatni

– közölte Bieber Sziget-koncertjét követően Kamarás Norbert barátnője, aki nagyon komoly rajongója a 28 éves Grammy-díjas kanadai popénekesnek. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

Lady Amelia, a brit királyi család talán legszebb tagja, aki különleges helyzete miatt modellkarriert építhetett

A 27 éves Lady Amelia Windsor apai nagypapája Edward kenti herceg, II. Erzsébet unokatestvére. Amelia, vagyis becenevén Mel nagyon szerencsés szülői háttérrel rendelkezik, mivel egyszerre élvezheti az előkelő származásával járó előnyöket, ugyanakkor a családja szigorú szabályai nem vonatkoznak rá. Ezenkívül pedig rendkívüli szépséggel rendelkezik. Fotók és további részletek itt.

Világhírű sztárok, akik a véletlennek köszönhetik, hogy felfedezték őket

Justin Bieber világhódító karrierje egy producer véletlen kattintásával indult, Vin Dieselt egy betörés juttatta a csúcsra, Gisele Bündchen azért lett szupermodell röplabdajátékos helyett, mert ingyen akart utazni, Anya Taylor-Joy pedig szintén jókor volt jó helyen, kutyáját sétáltatta, amikor váratlan fordulatot vett az élete. Bővebben.

Kiderült, miért szakított Harry herceg első szerelmével: Katalin és Vilmos miatt

Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ma már két gyermeke van Meghan Markle-től, akinek a kedvéért még családjának is hátat fordított, de ha a kétezres évek elején más fordulatot vesznek az események, talán sosem ismeri meg a brit királyi család Meghan “hercegnét”, és Harry Chelsy Davy oldalán mondja ki a boldogító igen. A pár hat éven keresztül volt együtt, és Chelsy egyik barátja elárulta, a szakításnak nem akármilyen indoka volt.

(Címlapkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Navracsics közölte, hogy Tóth Gabi kórházba került, majd az...